Makkelijk bestellen

Wij hebben natuursteen dorpels gekocht via de website. Het materiaal is mooi en inmiddels zijn het trekpleisters voor de omgeving geworden. De levering was volgens afspraak.

Snel alles dik in orde

Snel Hooge kwaliteit prima prijs

Correct

Alles is snel en correct verlopen.

Snelle levering, kwalitatief product

Ideaal om een border aan te leggen, gemakkelijk te plaatsen en kwalitatief omdat deze hoger en dikker is dan de meeste producten.

Zeer vlotte afhandeling.

Eerste bestelling was een kleine bestelling. Nadien grote bestelling isolatie, ben gebeld geweest voor de leveringsdatum, levering uitgevoerd zoals afgesproken. Betrof levering isolatieplaten: op enkele schoonheidsfoutjes na in zeer goede staat. Zeer tevreden hierover.

Een positieve ervaring

Zoekend naar een bepaald product terechtgekomen bij Bouwkampioen. Prijs veel beter dan bij andere aanbieders. Meteen besteld en zeer snel geleverd. Het product is gisteren al aangewend bij het leggen van een terras

GOEDE SERVICE EN SNELLE LEVERING

Telefonisch contact was prima bestelling was zélf nog eerder dan verwacht!

Prima service.

Ik bestelde on-line boordstenen in blauwe hardsteen. De omschrijving op de site is klaar en duidelijk en er wordt prima gecommuniceerd over de beschikbaarheid en levering.

Bestelling snel en correct afgehandeld een aanrader.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Alles zoals het moest zijn.

Alles correct verlopen, goed service

Goede ontvangst van de goederen. Alles in orde hoor.

Aankoopen levering zonder enkel probleem

Aankoop en levering in een paar dagen Prima

Snelle, correcte en degelijke service!

Onze bestelling werd heel snel en correct verwerkt. Bij vragen komt er heel snel een persoonlijk antwoord en indien nodig belt de klantendienst je zelfs heel snel en vriendelijk op. 10/10

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Sterke prijs en snelle levering!

Sterke prijs en snelle levering!

Betrouwbaar

Zoals de site belooft

Goede prijs en snel

Heb de bestelling op zondag gedaan en kon dinsdag de isolatie al gaan afhalen.

Alles snel geleverd en volgens afspraak

Ik ben overtuigd om hier nog te kopen.

alles was zoals beloofd

Gemakkelijk online bestellen en daarna zelf afhalen of laten leveren. tot nu toe zijn al mijn bestellingen zeer vlot verlopen.

Zeer tevreden.

Stipt en correct

Bestellingen wordt snel verwerkt en correct geleverd. Bij vragen is er vlotte respons.

Snelle levering en onklopbare prijs

Zeer positief.

Geleverd wat besteld werd en mooi op de afgesproken tijd geleverd

Ruime keuze

Snelle service, juiste prijs

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.