Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Goede producten voor een scherpe prijs

Geweldig goed!

De website is duidelijk. Bestellen eenvoudig en betalen snel ook vanuit Nederland. Ondanks dat bouwvakantie net was afgelopen toch snellere levering dan aangegeven. Bedankt

betrouwbare bedrijf

Onze bestelling is netjes bezorgd, ondanks dat de bezorger dhl onze bestelling geretourneerd had. Wij zijn netjes door het bedrijf gebeld en de bestelling is weer bezorgd zoals afgesproken.

Super en aan de telefoon heel behulpzaam en vriendelijk

Er was een verkeerd artikel geleverd, maar na een telefoontje is dit direct rechtgezet. Super een echte aanrader

degelijke dienst

vreemd - maar niet onbegrijpelijk - dat jullie bouwverlof volgen. Dus eigenlijk veel te lang moeten wachten op mijn pakket. Maar goed, dat stond duidelijk aangegeven op de online-shop. De potjes waren uitzonderlijk goed verpakt. Iets te goed -zou zelfs kunnen. Maar dat is natuurlijk geen reden tot klagen. Objectief gezien is is dit een heel degelijke dient!

Zeer correct en vlot verlopen

De bestelling en vooral levering is zeer correct verlopen.

Service, prijs - kwaliteit, zeer klantvriendelijk, ik raad iedereen Bouwkampioen aan

Correcte levering en communicatie daarom.

Tijdige berichtgeving van levering en levering waar gewenst. Prima. Eveneens waterdicht verpakt.

uitstekend !

snel , prima producten aan uitstekende prijs !

Vlot!

Zowel bestelling als levering liepen vlot

Alles ging heel vlot

Online bestelling, even wachten en dan levering op de werf.

correcte afhandeling

duidelijke website, geen boe of ba, gewoon correct

Zeer goede communicatie & snelle levering!

Net voor het bouwverlof nog een bestelling geplaatst. Mensen zijn heel vriendelijk & behulpzaam, goed systeem waar je zelf datum van levering kan kiezen, echt top, zeker een aanrader!

Snel & gemakkelijk

Ruim assortiment. Snel opgepikt

Vlot & goede prijzen

Voor de 2de maal besteld, en elke keer gaat alles vlot. De prijzen zijn ook zeer goed voor een groot deel van de catalogus. Is de hoofdreden waarom ik daar bestel ;-)

Correcte behandeling en levering van mijn bestelling

1 woord perfect

Makkelijke website. Veel artikels van goede kwaliteit. Snelle en duidelijke communicatie bij het contacteren van de klantendienst.

Snel en correct

Goed aanbod. Bestelling snel verwerkt en geleverd.

Correcte firma, prijs kwaliteit aanrader

Aantal keer besteld en zeer tevreden

Zeer snelle en correct dienstverlening.

Zeer goed bijgestaan bij het plaatsen van een grote bestelling. Correcte prijzen en snelle bereikbaarheid. Zeer tevreden, Wij zullen in de toekomst nog van hun diensten gebruik maken.

Zeer vlotte bestelling via de website. Bij afhaling vriendelijke bediening. Extra vragen worden graag beantwoord. Hier komen we zeker terug!

Perfecte uitvoering

Geen enkele op- of aanmerking te maken. Eenvoudige bestelling en perfecte afhandeling.

kunnen de beloofde leveringstermijn niet waar maken

Voldoen niet aan de beloofde leveringstermijn en brengen je hier niet van op de hoogte. Zeer vervelend

Snelle levertermijn en vlotte afhaling

Makkelijk online besteld , snelle levertermijn - sneller dan oorspronkelijk opgegeven - en vlotte afhaling in filiaal in Melle

vlotte service

goede prijzen en snelle service , correcte uitvoering

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.