Zowel het bestellingsproces, de levering en betaling liepen zeer professioneel.

De samenwerking met Olivier liep erg goed, ook wanneer we na de initiële bestelling nog een aanpassing van de hoeveelheid hebben gevraagd.

Zoals het moet zijn

Snelle en correcte service/levering waar je ze hebben wilt

keurig netjes en snel afgeleverd top , volgende keer zeker weer !

Een aluminium putdeksel besteld , welke netjes verpakt , onbeschadigd en snel werd geleverd tegen hel schappelijke prijs . Voor een Hollander die dat zegt is dat zeker een groot compliment naar bouwkampioen BVBA toe ... hahaha

Zeer goed materiaal en snel geleverd

Zeer goed materiaal en snel geleverd

Vanaf het moment van de offertevraag tot en met de levering en Facturatie, niets op aan te merken

Een aanrader

De uiteindelijke totale score is 5 sterren waard. Er waren enkele minpuntjes maar die waren snel en professioneel opgelost. Er was een verkeerd lever adres ingegeven maar dat is zonder problemen nog op tijd kunnen aangepast worden. Een klein gedeelte van de levering was niet juist, maar de volgende dag stond de postbode al met het juiste aan de deur. Een probleem was wel dat we in het ongewisse werden gelaten wat het moment van leveren betreft. Voor zover wij weten was er geen track en trace beschikbaar.

rapide

Produit conforme à la description et bon rapport qualité prix et service et transport rapide

Goede producten, snel afgesproken, vlot geleverd...

Goede producten, snel afgesproken, vlot geleverd...

Zonder meer erg goed

Je kan steeds bellen of mailen voor bouwkundig advies omtrent het correct gebruik , keuze en toepassing van de materialen .

Levering volledig volgens afspraak.

Levering via BPost verliep volgens afspraak. Bij uitpakken werd een defect artikel vastgesteld en waren er twee foutief geleverde artikels aanwezig. Na een telefoontje met Bouwkampioen werden deze 3 artikels zonder verdere vragen gratis opnieuw verstuurd en de volgende dag correct geleverd door BPost. Dikke duim voor de service, Bouwkampioen!

Zeer snelle levering

levering perfect, verpakking ondermaats

bestelling en levering perfect verlopen, maar plastic zakken verpakken in een houten frame waar aan de binnenkant alom nagels uitsteken is niet slim, zelfs niet als je er eerst karton tegen duwt. En je kan dat niet direct controleren omdat je dan alles moet uitpakken.... (maw een antal zakken gescheurd.)

Zeer snelle levering

alles verliep prima

goed en verzorgde levering

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Snel, coorect en competitief

Allles top verlopen met levering tot in afgelegen dorpje in ardennen. Eventueel wel een extra pallet verplaztstoestel voorzien bij truck als deze de oprit niet opkan in kleine straatjes! Veiendelijke chauffeur die deed wat hij kon

Juiste produkt aan de juiste prijs.

Kocht reeds meerdere keren van de Bouwkampioen , telkens correcte en snelle levering.

Super goed geregeld

Van bestelling tot levering prima behandeld mooi tot voor de deur afgeleverd Prima service een aanraader bedankt

Prefect

Vriendelijke, correct, top

Kwalitatief werkmaterialen aan democratische prijzen

Heb hier ondertussen al 3 keer iets gekocht en iedere keer goede service en kwaliteit voor u geld. Hier hebben ze bouwmateriaal waar je als particulier moeilijk aan kan raken die de gewone doe het zelf winkels niet hebben. Een aanrader.

Alles goed verlopen

Alles goed verlopen

Correcte afhandeling van tracé

Goede service.

Binnen de korste keer had ik een telefoontje van een medewerker om een vraagje ivm de bestelling , heel attent en vriendelijk!

Ga zeker nog bij jullie bestellen

Alles goed verlopen , op tijd geleverd

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.