Top ervaring, goed materiaal prima communicatie, perfect geleverd.

Ondanks een foutje bij de levering een perfecte en snelle nalevering. Goede communicatie en vriendelijke en correcte aflevering. Materiaal in perfecte staat. Een aanrader

Snel en gemakkelijk

Isolatie besteld, 2 dagen later kun ik afhalen in Melle. Dus interne vervoer werkt ook heel goede. Isolatie was nieuwe natuurlijk maar hele goed verzorgd. Geen stof of kleine defecten op de hoeken. 10 op 10

Alles is super vlot en goed verlopen !

Alles perfect en veilig geleverd waarvoor dank

Een goed product en goede gebruiksaanwijzing

Alles correct en snel verlopen

De bestelling werd goed verwerkt en snel geleverd.

Vooral dank voor de hulp van medewerker bij alles op remorque plaatsen!

Snel en prima afgeleverd

Snelle en correcte levering. Alles netjes verpakt .

Prima bedrijf

Uitstekende service

Goede service. Moest het snel hebben, bij ophalen stond het een uurtje later al klaar in de shop

Heel tevreden mvg

Heel tevreden zeker een aanrader mvg

Eerst wordt het een dag verplaatst daarna is de levering stuk en wordt deze 5 dagen uitgesteld

Alles mooi opgelost

Goede en correcte levering

Al menig maal bestelling geplaatst, levering op datum zoals vooropgesteld, prima.

Vlotte afhanddeling

Alles op tijd geleverd zoals voorschreven. En perfect in orde

Stipt en correct

Heel tevreden

Alles zeer goed verlopen, vlotte verwerking en levering van de bestelde producten.

Top materiaal, Top service.

Top levering zoals afgesproken

Snelle service, prijs / kwalitatief gewoon perfect !

uitstekend

Ik vond de medewerkers altijd hulpzaam als ik bel, levering is vlot en correct behandeld.

Correcte afhandeling en communicatie.

Na mijn bestelling werd er binnen de 12 H gecommuniceerd over de te verwachten levering. Levering gebeurde exact zoals afgesproken.

Goede service en deftige communicatie

Alles correct en duidelijk op de website en daarna ook correct geleverd

EEN ZEER TEVREDEN KLANT

EEN ZEER TEVREDEN KLANT

Levering was op tijd en perfect verpakt, dus ook geen beschadigingen.

Levering was op tijd en perfect verpakt, dus ook geen beschadigingen. Bestellen bij Bouwkampioen is dus zeker voor herhaling vatbaar.

communicatie kon beter

Bestelling gedaan op 11/05. Kreeg dan melding dat het op woensdag 17/05 zou geleverd worden. Geen levering ontvangen. Dan bericht gekregen dat het op vrijdag 19/05 zou geleverd worden weer niets ontvangen en geen reactie op mijn mail hieromtrent. Terug een mail gestuurd op 23/05 (want nog steeds niets ontvangen). Toen pas reactie van Bouwkampioen en wel een betere opvolging. Communicatie kon beter want door de late levering is onze planning in de war gekomen en de chauffeur was niet vriendelijk en niet erg behulpzaam. Ik kan het leveringsverhaal dus niet volledig op Bouwkampioen steken maar opvolging was niet goed.

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.