Altijd netjes in orde

- materiaal steeds in orde - contact via berichten zeer handig/ reageren ook snel

Prijs/Kwaliteit de beste

Altijd goed geholpen bij de Bouwkampioen, tevens zeer scherpe prijzen voor alle bouwmaterialen.

Vlotte ophaling en goede kwaliteit

Vlotte ophaling. Doorrijden met de remorque en klaar.

Alles verliep zoals het hoort

Proper en snel geleverd.

Correct geleverd, alles volgens afspraak.

Goed.

Metigla waterafvoer

De service van Bouwkampioen is voor zover ik die gebruikt heb ok, maar wat betreft producten toch even een waarschuwing mbt de Metigla regenwaterafvoer. Als je snel een afvoer moet plaatsen is dit systeem ok maar als je de tijd hebt raad ik aan om voor zink te gaan. De coating is geen flikker waard, eindstukken passen maar zozo en het voelt aan als goedkoop hoopje oud ijzer waar ik toch al 600€ aan kwijt ben. Strak en kwalitatief is het zeker niet.

zeer tevreden

Goede prijs, altijd correct verpakt en snel geleverd. Zeer correct bedrijf om mee samen te werken.

De levering werd binnen de afgesproken tijd geleverd

Op een aanvullende vraag inzake de aflevering werd, kreeg ik snel en adequaat antwoord

Een echte aanrader

Professionele aanpak met correcte informatie en afspraken voor de levering. Ook ivm. prijzen zeer competitief.

Prima materiaal, snelle levering.

Boordstenen in blauwe hardsteen van de juiste dikte vond ik op de website van Bouwkampioen. Afhalen was mogelijk, maar door de afstand en het gewicht koos ik toch voor levering. Die volgde snel en correct. Alles prima!

Correcte prijzen + duidelijke en vriendelijke uitleg bij de afhaling van de materialen.

Ik heb producten gekocht in Melle. Na de bestelling op internet volgde al snel een bevestiging. Bij afhaling van de materialen werd er een duidelijke en vriendelijke uitleg gegeven over het gebruik van de materialen.

fantastisch

Correct en snelle levering

Kwaliteit en op tijd geleverd

Tussen opzoeken op de site en het leveren thuis was alles op 2 dagen geregeld. Uitstekend.

Vriendelijke en correct gehoplen bij het zoeken waar mijn bestelling bleef!

Gebeld omdat mijn bestelling na een week nog niet klaar stond voor afhaling. Er werd mij beloofd deze de volgende dag binnen te hebben. Zoals beloofd lag alles de dag erna klaar!

Zéér tevreden van Bouwkampioen

De bestelling was heel gemakkelijk te plaatsen. Het grind werd zoals omschreven op de website binnen de 5 werkende dagen afgeleverd. Bij de eerste levering werd ik netjes opgebeld wanneer ze juist gingen komen. Toen hij hier was kreeg ik weer telefoon waar het grind geplaatst mocht worden. Het was een heel vriendelijke man die het grind op de juiste plaats neergezet heeft. Die man heeft me dan ook nog eens geholpen met een paaltje uit de grond te trekken , waar ik zeer dankbaar voor ben, Dank je wel!! het grind is zoals omschreven , heel mooi !

Dit bedrijf doet wat het zegt

Alles is vlot verlopen Vlugge levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uniek product !!

Product heb ik alleen bij Bouwkampioen kunnen vinden ( gietijzeren Klokrooster). Service is super geregeld !!

snel & vriendelijk

Bestelling stond dag erop reeds klaar verder zeer vriendelijk personeel & goede prijzen.

goede prijzen, correcte levering

Bestellen via website en ophalen in de winkel te Melle gaat zeer vlot, voor herhaling vatbaar.

Goed materiaal, snel geleverd en mooie prijs!

Gietijzeren buizen voor regenpijp gekocht. Nergens anders te vinden. Hier goedkoop en snel geleverd. Heel tevreden!

Snel geleverd.

Non-woven anti-worteldoek vind je niet in de reguliere DHZ zaak. Deze is van goede kwaliteit en werd snel geleverd.

Ontvangen artikel van lage kwaliteit.

Artikel “Black Slate 30/60” bevat zeer veel klein gesteente maat 30 met weinig maat 50 en 60. Daarbij was er zeer veel afval stof aanwezig. Wat na plaatsing en veelvuldig nat spuiten op meerdere plaatsen bovenaan zichtbaar bleef. Transporteur was top. Op gemeld uur aanwezig en goed levering systeem.

Schittered

Altijd alles op tijd

Perfecte service

Onberispelijke afhandeling

Kwaliteit en vlot geleverd

Zoals altijd vlotte levering, 1 dag later dan voorzien maar gezien het slechte weer eerst was dit een zegen. Vriendelijke chauffeur, brengt alles tot bij de voordeur. Voor de rest kwaliteitsvolle producten aan goeie prijzen!

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.