Snelle, vriendelijke en goeie prijs

De prijs heeft me doen de knoop doorhakken, de snelle levering was een must, maar ook mijn felicitaties aan de man die kwam leveren, je komt ze helaas niet meer veel tegen: snelle werker doch zeer vriendelijk en beleefd! Oja, vergat deze bijna: de kwaliteit van mijn siersplit / grind was heel mooi!

perfeect

perfeect

Zeer snel geleverd, goed verpakt.

Altijd in orde

Ben tevreden van deze firma vriendelijk en behulpzaam(aanrader)

Voor en na … het lijken nieuwe ramen

Levertermijn zoals beloofd Makkelijk aan te brengen met een doek Spaarzaam product Opmerkelijke voor en na, het lijken nieuwe ramen en een nieuwe voordeur te zijn Van afgewassen blauw terug naar diep donker blauw

Uiterst verzorgde bestelling

Het bestelde putdeksel werd perfect verpakt bezorgd op 2 dagen na bestelling door Bpost, aan zeer scherpe prijs in verhouding van doe het zelf zaken. Ik zal jullie firma aanraden aan mijn familie en vrienden. Vele dank.

Alles liep perfect

Alles is corekt

Goede en correcte levering

Op het afgesproken tijdstip geleverd.

Zo als het hoort...alles perfect in orde!

Alles perfect in orde... niks op aan te merken... topservice!

Top bouwmarkt

Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ruim assortiment Snelle correcte leverings-service.Perfecte communicatie.

zeer correcte belevering

zeer correcte belevering

Fijn om online te kunnen bestellen, goede communicatie en excellente service

Fijn om online te kunnen bestellen, goede communicatie en excellente service

Goed product snelle levering

Zie titel

Alles volgens afspraak verlopen

Tijdige levering, en zoals afgesproken even voor de levering gebeld. Alles top!

Goede ervaringen en alles zeer gestructureerd

Duidelijke website, gestructureerd en ook interessant aanbod en prijzen. Correcte levering

Snel, verzorgd, professioneel.

Mijn eerste bestelling bij Bouwkampioen. Zeer verzorgde levering, goed beschermd ingepakt (vloeistof). Goede communicatie tussen bestelling en verzending. Een aanrader!

vlotte bestelling

Goede transporteur

correct en goed

alles was perfect op tijd geleverd en product was volgens de verwachtingen.

Exact wat ik zocht en snel geleverd

Exact wat ik zocht en snel geleverd

Geweldige webshop!

Alles op tijd geleverd en bijna alles voorhanden

Verkoper 4 sterren, transport en levering 0 ster !!!!!!!!

Spijtig genoeg door een zeer onverantwoordelijk gedrag van de Post behoud ik een minder goed gevoel voor mijn eerste bestelling ! De bediende van de Post is wel in onze straat gekomen MAAR is NIET bij ons thuis komen bellen. Hij heeft onmiddelijk een bericht in de bus gelaten en is weggegaan !!!???? WIJ WAREN THUIS te wachten !!! Dit is ook spijtig te melden dat met de Post niet de eerste keer is dat wij zo'n gedrag moeten vaststellen. En in het bericht dat wij wat later van de Post hebben ontvangen staat het duidelijk vermeld "...is de postbode niet aan de deur gaan bellen dan meldt U ons dit om onze dienst te verbeteren..."!! 't is te zeggen dat het nog veel elders gebeurd. Bijgevolg zullen wij in de toekomst beslissen niet meer bestellen als de firma met de Post werkt, spijtig genoeg !!!!!!

Vlot, snel en correct

Bouwkampioen bleek niet alleen perfect te hebben wat ik zocht, het was ook op het beloofde moment ter plekke. Tevreden klant hier.

Prima service en levering

Bereikbaar bedrijf dat snel reageert op gestelde vragen

Levering op afgesproken tijdstip

Dik ok en goede communicatie

Binnen de week was mijn bestelling op de afgesproken plaats bij de bouwkampioen in Melle. Daar toegekomen werd ik vlug, vriendelijk en vakkundig geholpen bij het laden. Dikke pluim voor het ganse team. Mvg Hubert Doheyn

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.