Vlotte en correcte levering

Gemakkelijk bestellen en betalen. Vlotte en vriendelijke levering aan de deur. Track en tracé werkt perfect

vlotte afhaling en vriendelijke mensen

aangenaam

Snel en correcte manier van werken

Correcte en vriendelijke mensen, een aanrader.

We hadden een probleem met de betaling en het zag er naar uit dat we de bestelling niet op tijd gingen ontvangen. We hebben contact opgenomen en hebben alsnog onze levering ontvangen op de juiste datum. Dit was een snelle service.

stipte levering

zeer goed

Alles is goed verlopen, ik raad iedereen aan ook bij jullie te bestellen goede service toppie Grt Patrick

Een betere service kan niet, gisteren besteld voor 13h morgen thuis, is geen leugen , dat is service

Snel en correct!

De bestelde spullen lagen zeer snel klaar en een missend moertje werd zonder probleem meegegeven achteraf.

goede ervaringen,en professionele producten aan scherpe prijzen

heel goed; bestelling vlug klaar (zal zeker nog bestellen)

Transport dramatisch, verder prima

Zeer tevreden over service en ondersteuning van bouwkampioen. De levering door de transporteur daarentegen was een drama. 5 dagen aangekondigd maar pas op de 5e aangekondigde dag geleverd na tussenkomst van bouwkampioen.

tevreden

evenals mijn vorige aankopen is het deze keer ook helemaal ok geweest.

Beter dan sommige Nederlandse websites

Eindelijk een site waar je hier terrecht kunt en niet omgeleid wordt naar Nederland. Bovendien zeer goede website en ook het bestelproces liep voorspoedig. Tenslotte werd alles zeer snel geleverd, dus Bouwkampioen doe zo voort en geef het betrokken personeel maar een pluim van mij. Jean Verhulst Oostende

Vlotte aankoop/afhandeling

Meerdere malen online iets besteld. Producten lagen mooi klaar voor afhaling. Wat niet direct voorradig was werd nabesteld en kon ik de dag nadien al gaan halen.

Al een aantal keer besteld via Bouwkampioen. Alles is steeds prima verlopen.

Correcte service!

Ik bestelde schroeven in een bepaalde maat, maar Bouwkampioen had onvoldoende voorraad. Ik werd daar onmiddellijk van op de hoogte gebracht en omdat ik tijdig bestelde was hun voorraad ook tijdig aangevuld zodat ik toch kon starten. Alles netjes verpakt ook.

super ook buiten België geleverd

product wat we zochten gevonden en werd thuis afgeleverd ook in nederland !

vriendelijk,snel en correct

Altijd goed geholpen, top familie bedrijf

excellente experience

très contents de votre service et du matériel reçu.

Snel geleverd, boven verwachting. Jammer dat we niet op de hoogte werden gesteld.

Ik ben enorm dankbaar voor de snelle service, maar ik had graag een verwittiging gekregen voor de levering zodat ik me kon voorbereiden om de aflevering goed te ontvangen. Nu heeft de transporteur ze neergezet op een minder gunstige plaats…

Degelijk materiaal met een correcte levering

Het materiaal is vlot te vinden op de website. Goede prijs/kwaliteit. Vlotte communicatie via email en geleverd volgens afspraak.

Gemakkelijk en goed geprijsd

Snel bediend en goed materiaal voor degelijke prijs. Zeker een aanrader

Snelle levering, degelijk materiaal.

De website was zeer overzichtelijk, wat het makkelijk maakt het juiste te bestellen. Prijs was zeker ok. Kwaliteit top. Vlotte levering met mogelijkheid tot afhalen om de leveringskosten te drukken.

Dit was uitstekende service!

Het was gewoon goed. De levertermijn was 2 dagen langer dan wat stond aangegeven op de online shop, maar dat is vandaag de dag zeer begrijpelijk. Er was zeer goede en snelle communicatie rond de verschillende delen. Vlekkeloos rapport en ten zeerste aanbevolen.

Prima services en correcte afspraken

Goede kwalitiet (Isolatie) en aflevering zoals afgesproken

Zeer snelle en correcte levering.

Tegen de goedkoopste prijs die ik kon vinden, bestelde ik een rol Ecolat borduur. Deze werd reeds 2 dagen nadien correct en gratis thuis geleverd: top!

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.