De materialen zijn altijd vlug ter beschikking. De prijs is altijd ok !

Zeer goed geholpen in de winkel maar ook achteraf

TOP service na de aankoop en een na service om u tegen te zeggen Ik ga hier zeer zeker terug Bedankt

vlotte en correcte behandeling van bestelling

De bestelde goederen werd vlot en professioneel geleverd ondanks omvang (3 grote betonnen regenwaterputten).

snelle bestelling, snelle ophaling, vriendelijke medewerkers

snelle bestelling, snelle ophaling, vriendelijke medewerkers

zeer vlot en snel

echt zeer snel in huis en goed product. tevreden klant

Alles perfect

Snelle levering Materiaal is volgens omschrijving

Gemakkelijk en veel keuze om een bestelling te doen (online) snelle levering of afhaling ruime keuze en goedkoop .Zeker een aanrader.

Klinkerdeksel

Neen het is aangekomen en had daar voor betaald , maar dit is niet jullie fout ze het werd geleverd op een ophaalpunt en dat was niet de bedoeling want heb enkel een moto dus heb ik het te voet moeten gaan halen ....dus de post zen een schande en ze moeten niet zeggen van der is geen plaats voor het te leveren want het is een vrijstaand huis groetjes

Korrekt bestelling en uitvoering. Goede communicatie.

Eindelijk gevonden wat ik zocht...

Tegeldeksel gezocht, in Nederland niet te verkrijgen. Standaard op voorraad bij Bouwkampioen in België. Top product, goed materiaal en afmeting. Degelijke constructie. Topproduct.

Snel geleverd en bij een vraag een snel antwoord

Netjes en snel geleverd !

De eerste maal dat ik bij de Bouwkampioen gekocht heb. Leuke ervaring op de website, snel en volledig geleverd. Meer moet dat voor ons niet zijn !

Goede ervaring en snelle levering

Overzichtelijke website en snelle levering waarbij voor een afhaalpunt kan gekozen worden dicht bij de werf.

Vriendelijk en korrect

Ik had een plint teveel besteld, geen probleem met de terugbetaling. De 4 plinten in Vietnam steen was onmiddellijk beschikbaar en hebben die proper on de auto geladen

Eenvoudig en snel!

Zoals de vorige keren was het in orde, snel en gemakkelijk.

snel en correct

online besteld, snel geleverd aan een correcte prijs.

Niks op aan te merken

Breed assortiment voor datgene waar wij naar op zoek waren. Makkelijk bestellen. Perfecte levering.

Goed product, prima service!

Zie boven

Grote keuze, vlotte bediening en duidelijke communicatie

Online assortiment met een zeer uitgebreide en complete keuze voor zowel professioneel als doe het zelver. Makkelijk te bestellen en rap geleverd. Materialen beantwoorden aan de kwaliteitseisen.

Altijd snel en correct geleverd

Correct. Transport fee wel aan de hoge kant

Kwaliteit, goede prijs en topservice

Ik raad alle particulieren aan om hun bouwmateriaal bij De Bouwkampioen aan te kopen

Afhaling Isolatie Hoboken

Glaswol online besteld en afgehaald te Hoboken. Verliep zoals gepland. Alles OK. Wel heel raar dat ik URSA glaswol niet zou kunnen afhalen in Hoboken en Isover glaswol wel. En dat terwijl ik de pakken URSA glaswol per paletten daar zie staan ter plaatse.

Snel en goedkoper dan andere leveranciers = tevreden

Eenvoudig besteld en snel geleverd. De prijs is ook heel schappelijk ivm andere leveranciers. Thanks!

Professionele kwaliteit aan uitstekende prijzen. Goeie service.

Ben uitstekend geholpen bij de materiaalkeuze en zeer vriendelijk bediend bij de afhaling. Deze bouwfirma is echt een aanrader zowel bij online bestellingen als bij een bezoek aan de zaak.

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.