Top geregeld

Zeer prettig en punctueel.

Steeds een tevreden klant bij iedere bestelling!

goede prijzen goede communicatie snelle levering kortom om af te sluiten "dank je wel aan de medewerkers inclusief transportfirma om steeds zo een goed service te verlenen!!!" verbouwen is een plezier op deze manier

Alles verloopt prima.

Alles verloopt prima.

Snel en degelijk

Heel tevreden, ondanks wel heel vroege levering(5u)

Snelle levering en vlotte sevice

Zeer tevreden. Een ontbrekend artikel werd snel nageleverd.

Goede service, snelle levering

Prijs/Kwaliteit: De beste

Tegellijm van het huismerk besteld,en waarschijlijk door tekort heb ik er gekregen van het beste merk ,voor de prises van hun huismerk,mijn oprechte dank voor dit gebaar.Mvg Desterke Eddy

Goede communicatie en service

Goede service en communicatie.

stipt, correct, goede prijs-kwaliteit

stipt, correct, goede prijs-kwaliteit

Vlotte informatie en zeer goede service

Online besteld en betaald, dan gebeld om te checken of het op voorraad was en mocht er direct om komen. Medewerkers helpen bij het inladen.

Op tijd geleverd en volledig in orde

Meer moet dat niet zijn.

Aanrader

Gemakkelijk te bestellen Meerdere afhaalpunten! Vlot verzonden

Alles volgens afspraak en super snel geregeld

Alles op tijd en zoals altijd dik in orde

Alles in orde, enkel leveringswijze niet gecommuniceerd

Alles was compleet en op tijd geleverd, ze hebben mij zelfs gecontacteerd om te laten weten dat de isolatie zelf direct van bij de leverancier zou komen. Echter is mij niet gezegd dat dit met een grote oplegger van 18 meter zou geleverd worden, welke onmogelijk in onze straat kon rijden. De leverancier is zo goed geweest om in zijn tijd alles met de heftruck tot aan mijn huis te brengen, maar dit had gemakkelijk vermeden kunnen worden.

Corekt af gehandeld

Zeer duidelijke omschrijving levertijd zoals afgesproken perfect geleverd ben tevreden

Veel keuze,gemakkelijk bestellen, ZEER goed en onbreekbaar verpakt

Heel goed!

Ontzettend snelle reactie via de mail,en supersnelle verzending naar Nederland!Wij zijn heel tevreden!

Vlugge levering, prima

Werkdag na bestelling geleverd, kan niet vlugger.

Prima klantenservice

Bij mijn bestelling was er een kleine vergissing gebeurd, maar na een simpel telefoontje met de klantenservice was dit probleem in slechts enkele minuten opgelost. Superservice!!

Correct

Snelle levering,goeie prijs.

Snel en voordelig

Bestelling online geplaatst,snel telefoon gekregen dat alles klaar stond om af te halen. Vriendelijk bedient in afhaalpunt Evergem ( Leus Sleidinge)

Perfecte levering

Bouwkampioen,de naam meer dan waardig

Goede ervaring

De klantenservice is prima. Vragen worden snel beantwoord. Levering vond plaats op het afgesproken tijdstip.

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.