Très bien et hot Line aussi.

Ai reçu tout les renseignements via la hot Line concernant mon envoi.

Heel vlotte levering en handige site

Steeds stock van de meeste producten. Snelle en correcte levering.

No nonsens, met degelijke hulp indien nodig

Heel veel in voorraad, bij twijfel is telefonisch hulp gemakkelijk. Al meerdere keren besteld. Zal zeker nog bestellen...

Positief

Verkoop zonder overdreven complimenten.

Alles ok

Alles ok Je moet wel een 5 werkdagen rekenen maar heb daar geen probleem mee!

Perfect, bedankt!

Product zoals omschreven. Snelle levering.

Heel goed, juist en vlot geregeld.

Zie boven. Klantvriendelijk: Ik kreeg hulp met inladen in de auto. Materiaal werd met zorg in de koffer gelegd.

Alles perfect geregeld

Alles was perfect geregeld volgens de afspraken

Supersnelle levering en scherpe prijs.

De bestelling is supersnel geleverd en het contact met de klantendienst was zeer aangenaam.

Groot assortiment , democratische prijzen.

Snelle en correcte levering.

gewoon perfect

zowel de service als de prijs is super

Kwaliteit en volgens afspraak!

Materiaal is goed en keurig geleverd binnen de voorziene tijd. Pluspuntje zou zeker zijn dat we dag voordien op de hoogte worden gebracht van levering, maar is niet altijd even gemakkelijk dus zeker geen kritiek!

Materiaal zeer goed verpakt en mooi op tijd geleverd.

Zeer goed verlopen.

Produkt voldoet aan zijn verwachting

Kleine beschadiging op een hoek van het trapluik, waarschijnlijk bij het transport gebeurt. Voor de rest voldoet het product aan zijn verwachting.

Van bestelling online tot levering of afhalen, alles zoals afgesproken.

Bij mijn eerste bestelling online werd alles netjes geleverd volgens de afspraken. Bij de tweede bestelling online was het volume te groot om te verzenden en ben ik tot daar gereden. Ook hier geen enkel probleem. De bestelde artikelen stonden netjes klaar en binnen de kortste keren reed ik met mijn bestelling naar huis.

op tijd geleverd en in perfecte staat

Bestelling volgens afspraak

Bestelling geplaatst, betaald & op afgesproken termijn geleverd

Degelijk materiaal.

De hele bestelprocedure liep goed. Jammer dat de transporteur niet communiceert met tracking info. Gelukkig was ik thuis bij de levering

perfect

Snel, profession..aan te raden!

Alles correct en snel geleverd!

Isolatiemateriaal correct en snel geleverd.

Perfecte afhandeling ook qua levering !

Zeer snelle afhandeling van de aankoop met naar mijn inziens correcte prijs, levering was perfect en volgens de gemaakte afspraak. Kom hier zeker terug !

Niets van te zeggen

Sterje service aan scherpe prijs

Werd voorhand gecontacteerd voor afspraak leveringsuur wat handig was. Alle materiaal netjes geleverd zoals afgesproken.

Snelle levering en veilig verpakt.

Zeer correct en professioneel

Alles verliep zoals afgesproken. Goede communicatie vanuit het bedrijf. Zeer tevreden

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.