Mijn bestelling was na enkele dagen geleverd. Prima!!!

Mijn bestelling (breekbare keramische plinten) was stevig ingepakt en goed afgeleverd door de besteller (B-Post).

Snelle reactie en accurate levering. Eeg blij mee.

Vlot bestel- en betaalsysteem Producten tijdig geleverd en stevig verpakt.

Vlot, vriendelijk en goede kwaliteit

Ik kreeg binnen de dag een antwoord van jullie collega Olivier op mijn vraag naar een offerte. Naast de snelste waren jullie ook de goedkoopste offerte, dus de keuze was snel gemaakt. Ook andere collega's die ik sprak ivm de levering waren vriendelijk en hielpen me snel verder. De enige opmerking die ik heb is dat er heel duidelijke schuursporen zijn op één van de dorpels. De spiraaltjes van het schuurpapier zijn over de hele steen met het blote oog te zien. Aangezien wij lui zijn en alle andere dorpels perfect zijn laten we het zo.

Snelle verzending, goede prijs

Snel ontvangen

Overzichtelijke website

Bestellingen worden goed opgevolgd, snelle correcte levering

zeer correct

Mijn bestelling en opvolging alsook afhaling is heel correct verlopen. in een mum van tijd kon ik mijn bestelling ophalen.

gekregen wat ik besteld heb

snelle levering en artikel naar wens

Delivered wrong product and did not refund me

I ordered some Vietnamese stones with 15 mm fillet and they delivered 10 mm fillet. In addition about 50% of the stones had damages were delivered in a very old pallet that was completely destroyed by the driver when it was dropped at my house in front of my driveway. Since I had to move them to access my house they claimed that it was not possible to refund me... when the pallet was already completely destroyed by them in the first place... I contacted the customer service and it is horrible. Arrogant people and unresponsible. Avoid this company at all costs. I am now proceeding with my lawyer to recover my money.

Snel, professioneel en betrouwbaar!

Altijd professioneel materiaal, service en zeer snelle levering.

Goed verzorgd en goede kwaliteit, eerlijke prijzen

Ik wist alleen niet dat jullie vanuit Belgie werkten, dus de track&trace was even van slag. Voor de rest, helemaal tevreden!

Prijs/kwaliteit top

Goede prijs kwaliteit en vooral altijd excellente service en snelle levering.

Gewoon perfect en vlot

Alles is zeer vlot verlopen,perfect.

grote keuze, goede prijs en snelle service

grote keuze, goede prijs en snelle service dus waarom niet lokaal online kopen ?

Is in orde

Zeer vriendelijke mensen die je helpen. Goed verpakt zeer zorgzaam.

Correcte prijs voor een goed product

Product is van goede kwaliteit en in plastiek zakken, wat wij een meerwaarde vinden.

Correct verloop van bestelling tot levering.

Mijn bestelling werd correct geleverd en nadien had ik nog een vraag over de plaatsing en kreeg zeer snel een antwoord. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Goede service.

Alles vlot verlopen.

Snel besteld , snel geleverd

Kwaliteit aan een mooie prijs

Niet de eerste keer dat ik hier bestel, goed materiaal en stuk goedkoper dan bv bij brico, gamma,... Ook hebben ze praktisch alles wat je bij de bovenvermelde winkels vaak niet vindt.

Snel en goed

Ventilatie koker besteld. In Nederland niet leverbaar terwijl het een Nederlandse product is. Via Bouwkampioen geen probleem Relatief snel geleverd tegen een goede prijs. Super goed verpakt, onmogelijk om iets te beschadigen. Bij de volgende klus kijk ik meteen bij Bouwkampioen.

Alles perfect verlopen.

Groot pakket geleverd aan normale verzendkosten.

Al wat je nodig hebt op een zeer overzichtelijke manier

Een ongelooflijk grote keuze van de beste bouwmaterialen aan zeer goede prijzen ! De webshop is een echt plezier om te gebruiken door de zeer overzichtelijke en makkelijke opbouw. Daar kunnen nog zeer veel andere webshops een voorbeeld aan nemen.

Zeer goede winkel

Lage prijzen en alles staat snel klaar! TOP

Goede kwaliteit

Correct en snel geleverd

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.