Hier kan je op bouwen

Elke bestelling of levering volgens de verwachtingen

Snelle levering, voordelige prijzen!

Zeer interessante prijzen en vlotte levering.

Heel tevreden!

Prima service, vlotte levering, product zoals het hoort.

pico bello

correcte en snelle levering en aan scherpe prijzen

Veel keus goede prijs

Ik heb nog al besteld altijd snel geleverd en producten zoals beschreven altijd graag .Freddy

Vlot geregeld en geleverd

Afspraak voor levering werd ondanks foutje snel rechtgezet en vlot geleverd. Transporteur belde ook mooi om de levering vlot te laten verlopen tijdens afwezigheid.

Zeer tevreden.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en degelijk materiaal

betrouwbaar met mondelinge hulp indien nodig , afhalen werkt perfect

reeds een paar maal gebruik gemaakt van Bouwkampioen, Melle, werkt goed, met vriendelijk, efficiënt onthaal.

Vlot en correct

Goed contact vlotte afhaling.

Goederen in goede orde ontvangen.

Producten zoals omschreven.

uitstekend

De juiste goederen zijn op de afgesproken datum geleverd.

alles naar wens verlopen

precies wat ik zocht en de verzendingskosten vielen ook mee.

Perfecte service, levering klaar zoals gevraagd!

Bestelling werd snel en vlot afgehandeld. Afhaling ter plaatse zonder wachttijden. Factuur betalen, goederen oppikken en wegwezen. Het leven kan simpel zijn.

correcte en snelle service.

Goederen worden correct en snel geleverd. Prijzen zijn duidelijk en transparant.

Vlotte levereen

Prima levering

Snelle levering, heel tevreden.

Mooie prijs, vlotte levering

Stipte levering

De levering van de materialen zijn stipt en keurig geleverd het enig minpunt is dat de kisten waar de boordstrnen in steken op een zeer licht palletje is geplaatst . Bij het verplaatsen van de goederen met de transpallet zijn de beide pakketten bezweken onder het gewicht van de kisten . Het zou eventueel praktisch zijn deze zware kisten (1050 kg /stuk) op een ( versterkte )euro pallet te voorzien ...( plaatmateriaal op de Euro pallet schroeven ?) Prettig weekend toegewenst Jaxx

prima communicatie en producten.

caldex latei in prima staat ontvangen.

alles in order

snelle bediening en alles in order

Perfect!

prijs kwaliteit alles ok!

Perfecte opvolging en dit voor heel correcte prijzen

Perfecte opvolging en dit voor heel correcte prijzen

Prima product en levering!

Zie boven

Niets op aan te merken

Na bestellen waren niet al mijn artikelen op voorraad. Even later kreeg ik telefoon om dit te verduidelijken en geschatte levertijd. Zeer aangenaam hoe dit pro-actief gecommuniceerd werd! De levertijd werd tevens ook gerespecteerd.

Product zoals verwacht en vlot afhalen in Melle

Het bestelde product stond snel klaar voor afhaling in Melle en was volledig zoals verwacht. Vlotte service.

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.