Zeer goed.

Correcte levering en goede opvolging.

Goede service!

Snel verder geholpen en ook snel geleverd. En ook goed stevig ingepakt om de bestelling te beschermen! Héél tevreden!

zoals steeds snel geleverd en niet prijzig

Ontevreden

Heb lang moeten wachten. Levering niet tevreden 1 plaat beschadicht Niet verwitticht bij levering heb de platen zelf gevonden naast het huis ,geen sms of telefoon.

Goede Belgische bouwwebshop

Levering van juiste isolatie-materiaal, een stuk vroeger dan verwacht met de schaarste die er nu overal is. Er was wat schade. Bouwkampioen heeft toegezegd om dit te compenseren ; als dat inderdaad zal gebeuren is dat correct en professioneel.

Goed!

Zeer goede prijs-kwaliteit en snelle levering!

Alles wat je van een bestelling mag verwachten.

Reageren onmiddellijk op de geplaatste bestelling, snelle levering.. Bestelde artikelen zijn zoals ze horen te zijn, Goed bezig.

Perfecte levering

Vlugge en correcte afhandeling van de bestelling

Zeer goede service, zeer hulpvaardig, tijdige levering

Ik raad de Bouwkampioen aan iedereen aan

Gevonden wat ik zocht, besteld en geleverd in 24 h

probleemloos

Positief

Zeer vriendelijke chauffeur en goed stipt op tijd qua levering.

Zeer goede ervaring

Dag nadien stond mijn pakket al klaar op het gekozen adres. Ze belde me zelfs op om mijn bestelling te bevestigen en dat deze klaar stond.

zeer goed

zeer goed volgens afspraak

Goede kwaliteit snel geleverd

Alle bouwmaterialen kort voor bouwverlof bestelt. En we hebben ze allemaal nog voor het bouwverlof ontvangen. Prachtige service.

Fout leveringsadres

Er werd niet geleverd op het gevraagde adres.

Snelle verwerking en goede service ter plaatse

een professionele afhandeling - fijn zaken doen

Het is altijd fijn om als particulier een professionele afhandeling te ervaren . Zeker een aanrader

Vriendelijk personeel en duidelijke communicatie maakte alles goed

We hadden voegsel besteld in een beige kleur. Echter werd de verkeerde kleur geleverd. Bij het ophalen van het voegsel had mijn partner dit gelukkig opgemerkt. Jammer genoeg moesten wij een lange autorit terug naar huis met lege handen. Gelukkig heeft het personeel dit zelf direct opgelost en de juiste kleur zo snel mogelijk opnieuw besteld. Ze gaven mij ook op regelmatige basis een update over de nieuwe leveringsdatum. Het personeel heeft deze ervaring goed gemaakt

Ik ben blij met bestelling en levering.

Ik ben zeer blij over mijn bestselling eñ leveringen.

Geleverd volgens afspraak (beetje ontevreden over de extra verzendkosten)

Ik heb 3 producten besteld (waterton en 2 stuks toebehoren). Bestel proces ging heel erg goed en de levering was binnen de gestelde levertijd. Enige punt van kritiek is: De waterton was gratis verzending maar voor de 2 extra onderdelen moest ik 8,95 verzendkosten betalen. Op het totaal bedrag viel dat allemaal wel mee, maar de spullen werden alle drie tegelijk geleverd. De extra onderdelen zaten gewoon in de waterton. Het voelt een beetje vreemd als je gratis iets toegestuurd krijgt en extra moet betalen voor 2 onderdelen en die doe je gewoon bij de waterton in. Is het nu wel gratis verzending.

Zeer vlotte verwerking.

Alles is gemakkelijk te vinden, te bestellen en de bestelling is zeer snel geleverd. Zeer gebruiksvriendelijke site.

Snelle betrouwbare levering en goed gerief

Schitterend

Transparante communicatie en snelle levering, zelfs net voor en tijdens het bouwverlof. Top.

Correct en behulpzaam

Verschillende keren bestelling geplaatst en kon er altijd dezelfde dag of dag nadien om.

Goede materialen, hulpvaardig en bereikbaar.

Een deel van mijn bestelling kwam snel en correct. Bij de bigbags duurde het wat langer, ook vanwege het bouwverlof. Telefonisch is men bereikbaar en belt volgens afspraak terug na contact met de transporteur.

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.