ZEER NETJE

Zeer netjes geleverd en ingepakt! Eveneens tijdig geleverd volgens leverdatum zoals afgesproken was!

Correct, snel, ruime keuze

Heel veel keuze, goede materialen en snel geleverd zonder problemen. Goede ervaring.

uitstekende service.

ZElfs met een stockbreuk op tijd geleverd.

Prijs is goed en levering dik in orde.

Vlot besteld vlot afgehaald

Vlot besteld vlot afgehaald en vriendelijk geholpen. Materiaal zoals besteld.

goed en snel

wat ii verwacht van een goeie webshop

Perfect on time

Zoals geplant is de de correcte artikel op de afgesproken tijd geleverd.

Perfecte bediening

Bestelling stond klaar. Vriendelijk personeel.

Besteld en dag nadien reeds klaargezet

Zeer vriendelijke en aangename medewerkers.

Alles goed en snel geleverd

Een heel goede ervaring

Correcte levering

Gemakkelijk gevonden op internet. Meerdere gratis afhaalpunten zou leuk zijn

Topservice

Goede service en prijs

Oliver

I truly recommend your company and manager with name Oliver. Very professional worker. It was very good deal, and he was helpful in transportation organization.

Vlotte en correcte levering

vlotte en correcte levering

snel en correct

Werd snel geleverd!!

Vriendelijk, ligt rap klaar goede service

Top!!

Prompte levering, zeer professioneel contact aan de telefoon

Goede keuze Snel Zeer vriendelijk aan de telefoon

Geweldige firma

Vlotte levering,goede communicatie en heel goede prijzen. Deze mensen zijn een aanrader. Ik ben tevreden

alles top

snelle levering en in orde .

geen duidelijke communicatie omtrent levering product

geen duidelijke communicatie omtrent levering product

Perfect product en perfecte levering

Betonnen verhoging voor een controleput en bijpassend deksel besteld. Perfecte oplossing voor een goede prijs. Super was de levering. Ondanks het grote gewicht bracht de chaufeur het pakket tot in de garage. Werkelijk een super service van een man die het begrip service in zijn hart draagt.

Alles is gelopen zoals belooft. Perfecte service.

Ik zocht een "niet standaard" onderdeel voor de riolering. Met voorsprong de goedkoopste en snel geleverd. Perfect dus.

Precies wat je verwacht

Keuze gemaakt, betaald, en binnen 3 wrk dagen geleverd. Topservice

Perfecte service

Makkelijk besteld en snel geleverd

De bestelling was makkelijk en de levering snel, volgens aangegeven.

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.