Goede prijskwaliteit.

Correcte en deskundige advies. Goede prijs kwaliteit.

Goede service, perfecte levering.

Duidelijke website, goeie service en perfecte levering. Soms kan het zo eenvoudig zijn. Dank u wel.

Goede service en snelle levering.

2x iets besteld en prima service.

top geleverd, correcte en snelle afhandeling

We bestelden, gaven enkele instructies over datum, tijd en plaats van levering en alles werd perfect uitgevoerd zoals gevraagd

Professioneel bedrijf

Snelle en correcte service

zeer goede en vlotte service

bij vergissing per mail onmiddellijk respons gekregen en ook telefonisch gecontacteerd om na te verifiëren of alles klopte.

Heb het zeer Snel kunnen afhalen

Zeer behulpzame en vriendelijke firma, Voor herhaling vatbaar

Kan beter

Bij het transport van de pallet naar mijn voertuig zijn verschillende blokken serieus gebroken (6 blokken met grote hoeken af). De buitenmuur van ytong blijft onafgewerkt dus moet serieus bijgewerkt worden, dus ik had liever blokken met zo weinig mogelijk schade.

Prijsverhouding is concurrerend en shop is overzichtelijk!

Perfect. Snelle levering en duidelijke website met sterk concurrerende prijzen! Ik slaag meermaals voor isolatie Isover confort 160mm en de bijhorende tapes en folies. Ik bestel vanuit Nederland en levering is snel en chauffeur geeft indicatie van tijd en een telefoontje. Super!

Alles is perfect verlopen

Goede raad bij bestelling die vlot werd geleverd

Goede service, scherpe prijzen

Besteld materiaal werd klaargelegd voor afhaling de volgende dag

artikel klopte niet met afbeelding

Update: Inmiddels contact gehad met de klantenservice. Wel zeer vriendelijk dus wat dat betreft wel een paar pluspunten. Volgens de klantenservice is er een verkeerd artikel geleverd. Deze put was goedkoper en ik heb het verschil terug gekregen. Niet dat dat mijn problemen echt oplost maar goed. Als ik ergens anders iets had besteld was ik ook op dit type uitgekomen. Dus 3 sterren beoordeling omdat 2,5 niet kan. Originele bericht: Bij de eerste poging ging er ergens iets mis bij de betaling maar kreeg ik vervolgens op jullie website wel te zien dat de bestelling succesvol geplaatst was. Ik durfde dus geen nieuwe poging te doen omdat ik niet met een betaalverplichting wou blijven zitten voor degene die wel besteld was maar niet betaald. Ik kreeg ook geen bericht dat de bestelling was geannuleerd. Na een paar dagen wachten kwam ik er op de website achter dat de bestelling daadwerkelijk was geannuleerd. Toen nog maar een bestelling geplaatst. Die betaling liep wel goed en artikel werd snel geleverd. Na het uitpakken bleek het artikel niet te kloppen met de afbeelding. In plaats van een put met open terugslagklep is er een put geleverd met een terugslagklep in een behuizing. Ik was juist op zoek naar een open variant en jullie waren de enige die die op de website hadden staan. Deze gesloten variant had ik ook gewoon hier in de buurt kunnen kopen voor een veel lagere prijs. Helaas kon ik door de eerdere vertraging van de bestelling niet langer wachten met het plaatsen van de put. De plannen moesten aangepast en uiteindelijk heb ik nu extra pvc hulpstukken moeten gebruiken om een overstort te maken die ik anders gewoon bovenin de put had kunnen laten uitkomen, zonder dat daar ongedierte bij had kunnen komen. Nu kunnen ratten vanuit de sloot wel via het leidingwerk bij de overstort komen dus moet ik daar iets van een rooster gaan plaatsen waar ik goed bij moet kunnen om het schoon te kunnen maken. Dus moet ik op zoek naar een grotere (en dus duurdere) putdeksel.

Correct en snel

Makkelijk besteld

Goed tevreden. Makkelijk besteld snel geleverd. Werd gebeld voor op de dag van afleveren.

Alles tip top in orde en heel snelle levering en ook goedkoper dan andere firm's.

Zoals het moet ;)

Goede winkel

Probleem goed opgelost

50 zakken flowjoint grijs besteld Er bleken bij afhalen maar 43 zakken beschikbaar te zijn. 7 zakken gecrediteerd op factuur en netjes terug betaald gekregen. Goed opgelost.

Uitstekende service van maatwerk aan lichtsnelheid

Maatwerk arduinen dorpel besteld en twee dagen later al bericht dat deze klaar was. Vlotte opvolging via mails. Ook de afhaling ging vlot en het geleverde werk is naar wens uitgevoerd. Zeker een aanrader en het fijne is dat je door zelf af te halen flink kan besparen op transportkosten als je maar kleine hoeveelheden bouwmateriaal nodig hebt. Afhaalpunt was uiteindelijk redelijk dichtbij.

Alles is vlot gegaan bij bestellen en leveren

Goede prijs en alles is gegaan bij bestellen en leveren zoals het hoort te zijn!

Top Service

Wij voeren een totaalrenovatie uit van ons huis en aanbouw. Alle benodigdheden zoeken we eerst op De Bouwkampioen, wat zij in het assortiment hebben, kopen we bij hen aan.

Prima meedenkend bedrijf

Bestelling gemaakt voor 2 pallets voegmortel. Gevraagd of de levering ook buiten NL/Belgie kon worden geleverd. Dit kon met bijbetaling van de gemaakte kosten vervoerskosten. De levering van de bestelling duurde iets langer ivm het coordineren naar het buitenland, maar dat was opzich begrijpelijk. De producten kwamen netjes op afspraak aan en ben dan ook tevreden met de geleverde producten! Prijskwaliteit verhouding is top, levertijd door omstandigheden is iets langer dan aangegeven maar belangrijk aangezien de specifieke order/bestemming. Daarnaast is de prima communicatie gedurende het proces voor mij doorslaggevend.

alles was in perfecte staat afgeleverd

het was mijn fout ,alles is in orde het ging heel snel en op tijd

Goede bediening, correcte prijs en veel stockmaterialen

Correcte levering

Alles vrij snel geleverd. Transport met kraan waardoor materialen op aangduide locatie konden worden geplaatst.

Vlotte afhandeling van bestellingen

Duidelijke website, duidelijke communicatie na bestelling en geen problemen met de levering. Een aanrader!

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is een webshop gespecialiseerd in professionele bouwmaterialen voor particulieren en professionals, maar dat wist u al! Breng ons zeker (nog) eens een bezoek als u aan (ver)bouwen denkt, we hebben meer in de aanbieding dan je denkt, bovendien meestal goedkoper en sneller geleverd dan de concurrentie dus vergelijken kan geen kwaad ;)