Perfecte service

Makkelijk besteld en snel geleverd

De bestelling was makkelijk en de levering snel, volgens aangegeven.

Snel en correct

Bestellen ging gemakkelijk. Één dag later kreeg ik reeds de melding dat mijn artikel kon afgehaald worden.

Top!!

Perfecte en snelle levering

Makkelijk online besteld. Netjes geleverd door vriendelijke koerier! Voor herhaling vatbaar!

Alles verliep prima.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

slechte ervaring

Laattijdige levering : 10 dagen ipv 5 dagen Verkeerde levering / niet geleverd wat we besteld hadden ( een ander merk geleverd) Van 15 tegeldragers was het bovenste stukje niet meegeleverd.

Alles correct en goed verlopen.

Vlotte service, correct geprijsd.

alles zoals gevraagd

Alles zoals gevraagd, geleverd de gevraagde dag. Zeer vriendelijk aan de telefoon om het leveruur te kennen.

Vlotte service

Vlotte service en goed product

Professioneel, duidelijk en snelle levering

Duidelijke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website Snelle en verzorgde levering

Correct

Bestelling en levering werden correct opgevolgd. Zeer tevreden

Besteld en in de loop van de dag al kunnen ophalen snelle en vlotte behandeling en lieve hond op de mat aan de balie

Goede ervaring!

Mooie, duidelijke website met genoeg informatie zodat je exact weet wat je bestelt. Na bestelling was er een goede opvolging inclusief planning van het leveren. Ik kon hierbij zelf aangeven welk moment het best paste en kreeg nadien ook updates wanneer het effectief zou aankomen. Heel tevreden van! Ik zou zo opnieuw bij Bouwkampioen bestellen.

Uitstekende service

Alles stond netjes snel klaar zoals gevraagd bij de bestelling online! Bedankt! Ook zeer goede prijzen in vergelijking met andere leveranciers voor gelijkaardige producten. Zeer degelijke kwaliteit materiaal. Een absolute aanrader!

Tevreden

Tevreden ervaring bij aankoop van een ecoogardenbox! Na eerdere pogingen bij bedrijven in Nederland was ik afgehaakt vanwege de hoge verzendkosten …nl 73.50 !! Al zoekende kwam ik bij jullie terecht en was zeer verrast dat er geen verzendkosten bij kwamen . Het werd naar volle tevredenheid afgehandeld , keurig verpakt thuis bezorgd gekregen . Chapeau !!!

keuze vol en profesionele opvolging

men word opgebeld als iets niet tijdig geleverd kan worden .

Aanrader!

Mijn bestelling werd redelijk snel thuisgeleverd, ik kon meteen aan de slag!

alles perfect

het gevraagde product correct en vlug geleverd

Ruim aanbod

Ik heb reeds 2 x hetgeen gevonden wat ik zocht en nergens anders kon vinden. Professioneel en correct!

1 onderdeel niet op stock, mij telefonisch gecontacteerd perfecte afspraken

Correct verloop van bestelling tem levering.

Idem.

Levering verliep chaotisch en laattijdig

Levering verliep chaotisch en laattijdig, track en trace “volledig Manco “ chauffeur was de taal nederlands volledig onkundig, waardoor hij zelfs de meest eenvoudige instructies op zijn leverinsdocumenten, niet begreep.

Goede en vriendelijke service

Op de dag zelf een bestelling doorgegeven die ik ook op de dag zelf nodig had. Deze enkele uren later reeds kunnen gaan ophalen.

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.