Vlug, behulpzaam, vriendelijk

Bepaalde schroeven waren niet voorradig, ik kreeg telefoontje met vraag en suggestie andere schroeven hiervoor te nemen. Dag nadien al thuis geleverd gekregen.

eenvoudige bestelprocedure en correcte levering

Snel en correct geleverd. Eerlijke prijs voor het product.

1 ste ervaring met het bedrijf was positief

Correcte en goede service

Prijzen marktconform en goede service !

Ik stel vast dat de prijzen marktconform zijn (na onderzoek met concurrenten) hetgeen er voor zorgt dat ik daar steeds bestel. Online bestellingen verlopen heel vlot. Advies ter plaatse is meerwaarde.

Perfecte shoppingervaring

De beschrijving van het artikel is duidelijk en volledig. De bestellingsprocedure verliep vlot en snel. De levering via BPost liep al even vlot en snel. De levering zelf was volledig in orde en het artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Het was de eerste keer dat we hier bestelling deden, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar. Alles zeer correct en vriendelijk verlopen.

Aanrader

Prima service. Snelle communicatie. Efficiënt. Scherpe prijzen.

Groot aanbod, Snelle levering,

Lang moeten zoeken achter wat ik zocht, tot ik bij bouwkampioen.be terecht kwam!

erg betrouwbaar

correcte info, goede prijs, goede opvolging

Eindelijk een webshop die ook telefonisch contacteerbaar is. Prima servive ivm afspraak voor levering

Perfecte communicatie.

Wij bestelde putdeksels, dit ging zeer vlot. Als volgt kregen wij een mail dat de putdeksels geleverd werden en als surplus nog een telefoontje ook.

Super snelle levering

Zeer goed mer snelle levering top

Snel - duidelijk

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Bij de levering 3 platen van de 45 klein beetje beschadigd maar voor de rest alles top

Betrouwbaar

Vlotte en vlugge afhandeling en levering

Valt eigenlijk niets op aan te merken buiten misschien de hoge transportkosten..

OK.

Prijs en kwaliteit ok

Levering naar Nl Na een klein probleem met de levering is deze snel recht gezet. Klantendienst reageert snel

Correct en snel

Top ervaring

correct en snel

heel positief en correct. Een 9 omdat perfectie niet bestaat

super

goed geregeld

Goed geleverd en heel snel!

levering putdeksel

perfect verlopen

ZOALS STEEDS EEN LEVERING OP TIJD

PLOOIBARE HOEKEN MAAKT HET AFWERKEN VAN DE GIPSPLATEN. OOK AAN DE ZIJKANTEN MET DE MUUR HEEL SNEL KLAAR

Jammer over de miscommunicatie van de afhaaluren

Materiaal verder ok ( lichte beschadiging aan de trap maar geen gevolg voor verder installatie) Uren om af te halen waren niet juist gecommuniceerd.

xxx

Goede communicatie en steeds bereikbaar indien hulp nodig

In tegenstelling tot sommige andere online sites is er steeds iemand telefonisch bereikbaar voor hulp indien nodig. Ook langere onvoorziene levertermijnen worden tijdig gecommuniceerd.

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.