Alles verlopen zoals het hoort.

Vlotte manier van bestellen, duidelijke communicatie via mail, levering ok.

Alles perfect verlopen

Afspraken nagekomen, goede prijzen

Professioneel materiaal, vlug geleverd.

Professioneel materiaal. Stipt geleverd en tegen een goede prijs. Top!

Topkwaliteit aan topservice

Top van a tot z. Bestelling Track & trace Levering Een voorbeeld voor vele andere bedrijven !!!

Perfecte transactie. Tevreden klant

Leveringstermijn was 2 weken, na 10 dagen ontvangen. Top

perfecte dienstverlening

perfect

Snelle en correcte levering.

Super vlot

Vlotte bestelling en afhandeling

Goede communicatie

Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie. pakketje keurig geleverd zoals beloofd.

Precies volgens afgesproken termijn geleverd:-)

Ik bestelde maar 1 artikel Wel een rare ervaring als ik meer artikels bestelde kon ik ze niet meer afhalen in Sleidinge ??

Top service & zeer concurrentiële prijzen

De firma stelt alles in het werk om korte levertermijnen te realiseren ondanks materiaal schaarste. Uitstekende communicatie en opvolging!

Bestelling stond keurig onder carport !

super

Alles verlopen zoals afgesproken

Bestelling is snel en correct geleverd. Ook de prijs zat goed. Top!

beter dan verwacht

Bij het bestellen kreeg ik een melding dat door de paasdrukte de levering zou kunnen uitlopen dus ik dacht dat de levering ergens rond 20 april zou aankomen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik echter meteen na het bestellen een bericht dat het de volgende dag zou geleverd worden. Inderdaad de transporteur bevestigde dit ook, alleen hebben we die niet gezien die dag, in de avond kregen we een melding dat er een "probleem" was. De levering werd wel één dag later na het paasweekend gedaan, perfect in goede staat, vriendelijke chauffeur. Dus al bij al een snelle levering alleen een beetje hobbelig. Producten werden juist en onbeschadigd afgeleverd ! Ik kom nog terug !

gewoon goed

super netjes de order beoordeeld

Perfect materiaal en vriendelijk onthaal bij afhaling.

Perfect materiaal en vriendelijk onthaal bij afhaling, niets op aan te merken.

Gewoon goed

Goed material en zeer snel geleverd

De spullen zien eruit alsof ze achter de vrachtwagen zijn versleept ipv erin

Kapotte zakken/dozen geleverd die ook nat waren.. meer dan de helft weg kunnen gooien.. gemeld maar geen compensatie gehad.. Slechte service

Direkt geleverd.

Product voldoet aan verwachting.

Zeer betrouwbare info ivm levering. Prijs - kwaliteit meer dan OK

Alles was in orde, en levering was perfect

Alles was zoals besteld, en de levering ter plaatse gebeurde zonder problemen, en geplaatst waar wij het wilden hebben.

Piekfijn in orde

Levering binnen afgesproken termijn. Netjes afgeleverd op een pallet. Niets op aan te merken

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.