Vlotte bestelling en duidelijke communicatie omtrent levering

De bestelling ging vlot, de communicatie omtrent de levering was duidelijk en het geleverde materiaal was in orde.

Verkeerde afmeting

Ik heb vooraleer ik het order plaatste contact opgenomen met jullie klantendienst. Ik twijfelde namelijk over hoe ik de afmeting moest ingeven. Ik heb vorig jaar een matkader op maat laten maken en heb dus gevraagd om een vloermat op maat te maken ifv dit matkader. Die afmetingen zijn bij jullie gekend. Ik vroeg dus aan jullie medewerker via contactformulier of ik de afmeting van het matkader moest ingeven. Dit zijn de buitenmaten en dus vroeg ik me af of ik die moest ingeven. Er werd mij gezegd van wel en dat jullie dan wel zouden weten hoe de vloermat moest worden gemaakt. Ik kreeg de vloermat aan en bleek dat die te groot was. Gebaseerd op de buitenafmeting, waar ik dus al voor vreesde. Ik heb de mat dus zelf nog op maat moeten snijden. Ik vind dit heel jammer en hoop daarom nog op een bepaalde compensatie. Bijvoorbeeld: creditering van de leverkosten?

Perfecte levering

De levering werd op de juiste datum en uur geleverd. Geen opmerkingen. Materiaal was in orde.

Top ervaring

Steeds correct snel en betrouwbaar! Hele vlotte en vriendelijke mensen! Wij bestellen nog

handige website en snelle bezorging

handige website, goede prijzen en snelle bezorging

goede prijzen en vlotte levering

goede prijzen en vlotte levering

ok

snelle en perfecte levering

snel en correct

snel correct

Korekte beschrijving van het materiaal

Vlotte bestelling bericht voor afhalen en afhalen zelf wat minder vlot

Niet alle bestelde stukken waren beschikbaar maar de communicatie daarover was niet altijd even duidelijk. Een betere aanduiding ter plaatse waar men met auto met aanhangwagen kan staan om goederen af te halen. Geen grote problemen maar punten die met een kleine aanpassing een beter gevoel geven voor de klant.

Mijn hout was snel geleverd maar ben een beetje teleurgesteld omdat de leverancier niet de tijd nam om alle planken netjes te stapelen Ze werden snel van de bestelwagen gezet op een slordig hoopje terwijl ik balken klaargelegd had om ze op te leggen Voor de rest ben ik tevreden hoor

Tevreden

Tevreden met het artikel

alles perfect verlopen

geen opmerkingen dus perfect

Mooi netjes verpakt en snel verzonden.

Top service en communicatie

Levering in Nederland is netjes gedaan. Ook de prijs was beter dan in NL. Door een uitloop in onze bouwplannen, konden wij wat later onze stenen afnemen. Hier werd rustig op gereageerd en was geen probleem. De communicatie was top. Bedankt voor jullie geduld!

Duidelijke communicatie en correcte levering

Levering was voorzien voor binnen 1 à 3 werkdagen. We kregen omwille van stockbreuk mail dat levering later zou zijn. Levering was er desondanks nog steeds op de derde werkdag. Correcte firma.

Uitstekende afhandeling

Goede prijs en vlugge levering goed ingepakt. Bedankt, Willy

Uitstekend geleverd, bijgeleverde handleiding was van ander model, maar na contact opgenomen te hebben, alles in orde. Snelle reactie.

Correct in prijs en service

Vlotte bestelling

Goederen correct en snel ontvangen

Zeer goed ervaring!

Alles werd geleverd zoals besteld en ook snel.

Vlot en correct

Volledig in orde

alles naar wens

Kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Betaalbaar bestaat dus nog! Een zeer uitgebreide keuze, eerlijke prijzen en snelle levering. Top!

Correct

Alles was volgens afspraak

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.