Goede communicatie, goede service

Na een kleine miscommunicatie werd dit snel rechtgezet en materialen geleverd zoals besteld. Zeker de moeite om eerst aan bouwkampioen te denken voor je materialen etc

Een makkelijke online shop en een snelle levering door bpost

tres bien

tres bonne achat livré rapidement frais de port un peut cher sinon au top merci

Correct en snel

Makkelijke website, snel besteld en correct afgehandeld

Ik was niet aanwezig bij de levering en ze hebben het netjes op de plek gezet die ik vroeg.

Super doe zo voort

zeer tevreden vlug geleverd Beste dank Rudy

Product oke

Product goed, levering te duur en gratis afhaling alleen te Melle.

Telkens snelle, efficiënte en correcte dienstverlening

Altijd zeer tevreden

Een tevreden klant

Zoals steeds : correct

Juiste info zowel naar specificaties als leveringstermijn. Afhaling verloopt zeer vlot!

zeer goeie service

Snelle levering, correct

Goeie snelle service

Zelf een fout gemaakt (te gehaast) snel opgelost en had spullen toch snel in huis

Snelle behandeling, Vlotte vriendelijke service.

Stipte uitvoering

Geen problemen met de bestelling

Mooie

Hoge kwaliteit

Direct een mail van je bestelling en snelle levering allen de bepakking mag wel een beetje beter de eerst zending was de doos kapot maar voor de rest een goede service

's Middags gebeld om te zien of het produkt wel op voorraad was, nog geen uur later was het verzonden, volgende dag hadden we het in huis.

online bestellen - direct bevestiging - perfecte levering!

beter kan niet!

Perfecte service

Foutieve levering ontvangen, één telefoontje naar Bouwkampioen en de vriendelijke medewerker heeft me meteen kosteloos de correcte artikelen opgestuurd.

vlotte en correcte levering

vlotte en correcte levering

Goede prijs en correcte snelle levering

Goede prijs en correcte snelle levering

goede service en vlotte levering

goede service en vlotte levering

Snelle & correcte levering, wij kopen opnieuw bij julllie!

Enkel positief!

Goede service, kwaliteit en prijzen

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.