Perfecte service voor een klein order

Deskundig geholpen

Super prijs en service

Alles werd correct geleverd zoals vermeld op de site. Als er contact opgenomen wordt met de leverancier voor vragen of informatie dan wordt dat onmiddelijk gegeven of doorgestuurd. Heel tevreden over de leverancier.

Topservice!!

Al 2 keer bouwmaterialen besteld bij Bouwkampioen. Een super snelle levering en heel vriendelijke service! Wij zijn tevreden en bestellen zeker nog eens!

Wekenlange vertraging

Heb al verschillende keren een tegeldeksel op maat besteld en steeds tevreden. Echter deze laatste ervaring was een heel stuk minder. In december bestelde ik weer een tegeldeksel op maat. Volgens de website zou het ten laatste na 4 weken geleverd worden. Dus +/- 19 januari. Uiteindelijke levering: 2 maart Toch wel teleurstellend deze keer. Zeker na contact met de klantendienst die enkele keren vertelde dat het kortelings geleverd zou worden. Waarbij er keer op keer bleek dat dit niet gebeurde... zonder verwittiging.

alles perfect verlopen

30 betonsteunen besteld , op 2 dagen geleverd, de chauffeur heeft mij telefonisch verwittigd dat hij in de buurt was, zeer vriendelijk , zeer correct

Correcte levering.

Goede prijs/kwaliteit.

snelle ractie

goede communicatie en snelle reactie op bestelling

zeer puctuele , vriendelijke en professionele opvolging .

Zeer positieve ervaring , maar dit heb ik reeds in het verleden mogen ervaren .

Duidelijke communicatie, vlotte levering

Ben heel tevreden! Duidelijke website, scherpe prijs, goede kwaliteit en ook nog eens snel geleverd!

Het product werd snel geleverd. Topservice!

Alles prima geregeld

Alles zeer correct, goede afspraken en tijdige levering

Zeer reactief

Zeer reactief

Goede producten en correcte levering

Bouwkampioen levert goede producten aan een correcte prijs en ook qua levering en communicatie gaat het vlot.

Vlot, correct en top prijs/kwaliteit!

Overzichtelijke webshop, vlotte communicatie over afhalen. Correcte service aan scherpe prijzen!

Tevreden klant

De materialen zijn zoals omschreven en vlugge levering . Top AAAA+

Super dienst, artikelen van hoge kwaliteit en lage prijzen

Ik heb vorige week een bestelling gedaan voor Isoveer Isolatie, Metalstud profielen, Knauf Gipsplaat en Fim force licht chappe. - Alles was op tijd geleverd - Originele artikelen van hoge kwaliteit - Echt lage prijzen vs andere DIY winkels - Betaling per bank (renovatielening) - Alles super, 5 stars service

Top service.

Zeer correcte en snelle service, aan een competitieve prijs.

Zeer tevreden, vlugge ontvangst. Bedankt

Was mijn eerste aankoop. Alles ok.

correcte afhandeling

Snelle offerte, vlotte bestelling, correcte prijs. Snel geleverd en alles in orde

Ik kreeg track en trace nummer wordt door DHL bezorgd. Bij het volgen van mijn bestelling zag ik dat mijn pakket retour gaat naar de afzender. Reden pakket met een foutieve adres geen huisnummer. Aangezien we het met spoed nodig hebben, heb ik ze gebeld. Medewerker moest eerst overleggen, werd meteen teruggebeld met de mededeling mijn bestelling wordt dezelfde dag verzonden.

correct

tijdig en correct aangeleverd

top

Alles duidelijk en vlot verlopen.

Wat we nodig hadden en perfect geleverd.

Vrij goede prijzen

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.