Perfecte bouwpartner

Op zoek naar granulaat om cement te kleuren, toonde Bouwkampioen zich als ware kampioen. In alle kleuren en hoeveelheden leverbaar en binnen twee dagen in huis, zodat project hier niet stokte.

Vlotte service

Snelle dienstverlening

Afhaalpunt

De bestelling was via bpost niet op het geselecteerde afhaalpunt bezorgd maar 3 km verder. Niet makkelijk zonder auto dus.

Altijd positief

Altijd goed ontvangen en personeel vriendelijke

Snel geleverd, goedkoop

Alles naar wens

Perfect! zoals het moet zijn!

Correcte materialen aan een zeer scherpe prijs. Zeer snel geleverd en perfecte service

prima shop

zeker aan te raden

Snelle en degelijke service aan een correcte prijs

Heel tevreden van mijn bestellingen. Ruime keuze, vlot en snel geleverd aan een redelijke prijs.

Snelle en correcte levering

Gemakkelijke en duidelijke webshop. Snelle en correcte levering, geen opmerkingen. Doe zo voort.

Levering

Goed en snel geleverd , super prijs en goede kwaliteit.

Snel, correct en vriendelijk

Zeer tevreden!

Het product om onze natuursteen te onderhouden is hier altijd in voorraad, is goedkoop en wordt super vlug geleverd!

Hulpvaardige bediening met scherp geprijsde producten

Wanneer een product niet in hun gamma aanwezig is, aarzel niet contact op te nemen met de medewerkers. Zo verkreeg ik een moeilijk te vinden product (als particulier) aan een scherpe prijs.

Snel

Goede webshop met degelijke zoekfunctie en scherpe prijzen

Materiaal bestellen verloopt heel gemakkelijk. De helpdesk is vlot te bereiken en materiaal wordt volgens afspraak geleverd. Zowel bij thuislevering als op afhaalpunten vlotte service.

Materiaal ok

Materiaal is ok; tijdstip levering veel te vroeg. (5.34 -6.30) Dit tijdstip is goed voor levering aan bouwfirma's of werven, niet voor particulieren.

erg tevreden

uitstekende service en snelle opvolging bedankt

Afspraak is afspraak

Bestel proces ging goed en levering was snel, goed op de hoogte gehouden en goed verpakt .

Goede prijs. Snelle levering.

helemaal goed

Prima geleverd, netjes verpakt, niets mis mee om hier iets te bestellen.

Vlotte service

prima onlineshop

de volledige bestelling/levering verliep vlot

Snelle levering, goed verpakt en kwalitatieve onderdelen.

Heel tevreden van de geleverde service en onderdelen.

Zoals het hoort.

De bestelling en levering zijn verlopen zoals een klant het mag verwachten . Correct , volledig en snel .

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.