Scherpe prijzen, goede service

Gewoon de goedkoopste en keurig netjes bezorgd ook in NL

Gaat vlot

Scherpe prijzen en groot aanbod

Ruime keuze en heel veel in stock! Super service.

Heel tevreden, snel geholpen.

Geweldig assortiment

Geweldig assortiment. Snelle bezorging (BE>NL). Enige puntje van kritiek is de communicatie van de transporteur (derde partij) m.b.t. de bezorging. Op donderdag een T&T ontvangen: bezorging vindt plaats op vrijdag. Vrijdag thuis gebleven, geen levering. Vrijdag en zaterdag gemaild naar de transporteur, geen reactie. Maandag ook thuis gebleven, geen levering. Dinsdagochtend gebeld naar de transporteur, levering heeft die dinsdagmiddag plaatsgevonden. Echter wel 2 dagen thuis zitten wachten. Levering zelf keurig en snel verlopen, goed verpakt, geen beschadigingen.

Levering was compleet en zeer snel en degelijk geleverd

Ik heb sinds dat ik bouwkampioen heb ontdekt steeds uitstekende service en levering van de goederen gehad. De geleverde materialen waren conform onze verwachting en in uitstekende staat.

Snel en correct.

Goede prijs , vriendelijk en behulpzaam personeel .

goede samenwerking

corrrecte prijzen, correcte levering binnen de levertermijn

Zeer goede service

Zowel voor het bekomen van advies over de juiste isolatie te kiezen, het plaatsen van het order, de gegevens en het opvolgen van de levering en de levering zelf......top service !

betrouwbaar en degelijk

Een van de weinige websites die effectief dien wat ze zeggen dat ze gaan doen.

Snel makkelijk

goed verpakt, snel verstuurd, snel aangekomen

Erg tevreden met bestelling, producten zijn goed en snel aangekomen. Sneller zelfs dan eerst aangegeven (ivm vakantie).

Snelle en goede levering

Alles is mooi op tijd geleverd en netjes vanachter gezet

Zeer stipte levering en goed kwaliteit

Enkel had ik me vergist dat er verschillende hoogtes tussen tegelputdeksels bestaan. Voor de rest verliep alles heel goed

Silex dallen

Ik ben zeer tevreden over de manier van verwerken en leveren. Komt er nog bij dat alle silex elementen die aan onze woning werden verwerk. Geproduceerd en geleverd werden uit dezelfde streek. Firma's AGREF en De Witte

Vlotte communicatie

De communicatie verliep altijd heel vlot en ondanks complexe bestelling werd er alles aangedaan om de wensen van de klant te beantwoorden. De materialen zijn goed van prijs/kwaliteit en dat is uiteindelijk de reden waarom ik herhaaldelijk bij bouwkampioen aankoop.

Goede website,snelle levering,scherpe prijs.

Prima prijs en materiaal Tijdstip van levering kan merkelijk beter

Prima prijs en kwaliteit Leveringstijdstip kan veel beter

Snelle levering, correct en zelfs terugbetaling van transportkosten omdat 1 kleur terugbetaald was en andere kleur ( die ik besteld had ) niet.

top juist en op tijd

zoals op de site stond levering juist en op tijd

Exact volgens de afspraak:-)

Mijn bestelling werd zorgvuldig en precies volgens de afspraak geleverd door een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur! (ondanks de moeilijkheden wegens wegeniswerken)

Vlotte bestelling en levering.

Vlotte bestelling en levering. Goederen netjes verpakt.

Wauw, wat een service

Zeer goede eerste ervaring, een bedrijf om te onthouden, bedankt.

zeer goed

zeer goed en snel gr filip

Goed materiaal en goede levering

Eerlijke prijs goede service

Datum was correct Service was heel goed Bedankt daarvoor

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.