Uitstekend!

Heel goed!

snelle levering je kunt hier rustig bestellen

snelle snelle bezorging keurig verzorgd trui besteld een maat past prima heb 36/ 38 blij mee ,bestel vaker bij jullie

Goed verpakt, snelle levering

Goeie service

Heel goed geregeld , snel bezorgd.

Jammer dat blouse er toch niet bleek te zijn. Uiteraard wel dat geld teruggestort gekregen. Had veel liever die blouse gehad.

Teleurgesteld

Jas nog niet ontvangen er teleurgesteld

Prachtig verpakt en snelle levering.

Mooie aanbieding van Studio Anneloes. Snel geleverd en goed en mooi verpakt. Hier bestel ik zeker vaker. Mooie duidelijke webshop.

Product zoals beschreven, goeie prijs-kwaliteit en snelle levering!

De kleren snel ontvangen top

De broek en blouse ben ik blij mee jammer dat Jasje te klein was

De communicatie kan beter

Ik had een broek besteld, die niet meer op voorraad was. Ik verwacht dan een mailtje! Helaas kwam ik hier pas achter toen ik de doos open maakte. Wel stond aangegeven dat het bedrag teruggestort gaat worden.

Zeer content

Top service! Dankjewel!

Snel reageren, netjes afgehandeld

Het bestelde werd snel geleverd. De retour netjes en vlot afgehandeld.

Superfijne en snelle service

Online prima advies en snelle reactie. Ik had mijn bestelling keurig verpakt, snel in huis! Ik zou hier een volgende keer zeker weer bestellen.

gebeld en gemaild

Vriendelijke dame aan de telefoon, het mailen was even wennen hoe dat werkt, het lijkt of je direct contact hebt, maar dit is toch wat 'vertraagd' contact. Uiteindelijk prima geholpen. Heb nav het mailen gebeld omdat ik bij een eerdere bestelling uiteindelijk niks had omdat de broek die ik kocht helemaal niet meer aanwezig was, dat vond ik vervelend. Nu bleek de broek die ik kocht qua maat ook niet aanwezig maar goed opgelost, maar zo zie je maar de webshop is niet echt up to date.

Hele snelle levering. Pakket is erg mooi ingepakt echt een cadeautje voor jezelf. Mooie jurk voor een hele mooie prijs.

Prima goede service

Bestellen en ontvangen! Ging allemaal volgens boekje!

Uitermate tevreden, snel en goed verzorgd

Héél goed

Héél goed en ik heb mijn bestelling héél vlug ontvangen dank u Gr

Goede en sneller levering

Goede ervaring

Heb op jullie side gekeken, en zag leuke kleding langs komen. En leuk geprijsd. De blouse zit als gegoten.

Online besteld, omdat ik een hele leuke aanbieding zag op Facebook.. voor de 1e keer maar zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle nette levering.

Binnen een dag binnen. Mooi ingepakt, door de brievenbus.

Goede service en top ideeën mooie ruime keus in merken !!!

Peperstraat 4

3961AS Wijk bij Duurstede