Supersnelle levering top bedrijf

Super ervaring!

Top, leuk ingepakt en super snel geleverd!

Fijne communicatie en goede service

Goede snelle communicatie

Bij mij een item nog niet op voorraad, hiervan netjes op de hoogte gehouden en wat de status was. Tevens keus geboden andere items wel te leveren.

Heb m'n bestelling net binnen. Keurig verpakt, leuk kaartje erbij. Ben blij

Had met bestellen veel moeite , werd steeds teruggestuurd naar het begin.

Vond het nogal ingewikkeld , het kon zonder wachtwoord en toch weer niet,. Als ik nu mijn imailadres invoer voor mijn punten zegt hij ik herken je niet. Mijn bestelling heb ik nog niet gekregen. Dit bovenstaande is volkomen onterecht , dit was bedoeld voor een ander bedrijf waar ik veel gedoe mee had. Bij pepperdames mode is alles naar wens verlopen, en zal het zeker aanbevelen.

Snelle verzending, leuk ingepakt;) En natuurlijk heel blij met m’n broek.

Snelle correcte levering, mooi verpakt. Voelt als een cadeautje.

Mooie jas besteld, snel en netjes bezorgd. Helaas was de jas te groot, geretourneerd. Word netjes en snel afgehandeld. Bij vragen altijd bereikbaar. Geeft een vertrouwd gevoel.

Niet echt blij mee

Mijn pakket is verstuurd als brievenbus pakketje . Hij zat helemaal vast in de brievenbus ,en ik kon mijn brievenbus niet eens open maken . Je betaald 5 euro voor verzenden ,dan verwacht ik toch wel dat die met de pakketje mee komt . Nu was die ook nog nat geworden . Gelukkig niet de binnenkant . Je koopt iets mooi en echt niet goedkoop ,dus dit vind ik een hele grote minpunt .

Goed werkende website, vlotte levering en dito communicatie.

Heel erg goed!

Heel erg blij met mijn bestelling en goede service!

Zie mijn feedback

Ruime collectie Snelle bezorging Pakketje paste niet in brievenbus ( was wel gemeld ) Pakketje moest ik op bezorgpunt afhalen Bestelde maat klopte niet

Heldere service en informatie. Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Blij met product.

goed telefonisch advies qua maatvoering

Alles was perfect en wat er van verwacht was, alleen de levering was erg traag. Mogelijk tgv de drukte (bij de post?) Maar een dag na een telefoontje was alles keurig geleverd.

Supersnelle levering van mooie studio Annelies bloes

Snelle en uitstekende service

Leuke Facebook-pagina met actuele filmpjes. De jas werd in een mooie doos verstuurd.

Super en mooi verpakt.

Duidelijke vriendelijke communicatie en snel geleverd

De website sprak me aan daarom heb ik bij Pepper mijn bestelling geplaatst

Top Prima klantvriendelijk

Bestelling via what’s app perfect verlopen, zeer snel in huis

Het app contact om de bestelling te plaatsen verliep voorspoedig, vrij snel antwoorden.

Ik zou het voor een volgende keer zo weer doen.

Filmpjes zijn altijd leuk

snelle en prettige service

ondanks het feit dat de gewilde tas niet op de website stond, heb ik via whatsapp plezierig zaken kunnen doen en was de tas snel in huis.

Nette levering binnen de beloofde levertijd

Positieve ervaring werd goed op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot levering

Mooie collectie en goede service

Ik kocht een blouse die bij het passen te klein bleek. Deze blouse heb ik eenvoudig kunnen retourneren. De daarop bestelde maat groter was heel snel weer bij mij in huis. Het bedrag van de te kleine blouse werd op de dag van ontvangst door Pepper direct aan mij terugbetaald. Dat vindt ik zeer snel. Dat gaat niet overal zo snel. Kortom. Mooie collectie. snelle levering, zorgvuldig verpakt en als brievenbus post zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. goede communicatie over levering. Een aanrader.

Peperstraat 4

3961AS Wijk bij Duurstede