Heel goed !

Snel geleverd en heel netjes verpakt

Snelle levering en vriendelijk!

Goede service en zeer vriendelijk.

Redelijk

Snelle levering ... Maat niet erg snel met terug betaling.

Bestellen, een deel retourneren en crediteren ging prima!

De bestelling online ging prima, retourneren en geld crediteren ook. Helaas bleek de voorraad niet te kloppen, dus ik heb nog steeds niet de rok die ik graag wou. Maar verder prima service! Ik zou hier wel opnieuw kopen.

Heel snel en correct geleverd

Goed en snel

Snel zorgvuldig

Snel direct zorgvuldig

Snelle en klantvriendelijke service!

Snelle en klantvriendelijke service. Mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij!

Supersnelle bezorging

De broek was niets voor mij dus ging retour Binnen twee dagen was de betaling weer terug super service!

Goede service en fijn geholpen

Fijn telefonisch contact gehad over bestelling.

Goede en nette levering

Product was niet meer op voorraad en belden mij om te zeggen dat in bestelling stond en dat levering wat langer zou duren en/of dat goed was. Uiteindelijk nog met 2 dagen in huis en had dat totaal niet verwacht. Dus blij verrast. Al met al zeer goede service

Mooie collectie met een prima online service

Ik heb een bestelling gedaan. 1 item heb ik gehouden en 1 retour gestuurd volgens voorwaarden. 2 dagen na het versturen had ik ook het geld al terug. Dit is helaas niet overal zo! Ik vind dit echt heel netjes als dit wel zo word gedaan.

Super service! Mooi ingepakt! Erg snel binnen

Makkelijke bestelprocedure. Snelle en nette levering.

goed verzorgd en aandacht voor klant

Ondanks het ontbreken van de tag, dit dezelfde dag van ontvangst, telefonisch aangegeven aan Sandra, die aangaf dat dit geen probleem zal opleveren bij retourzending van product. Daarom hoop ik dat het geld inderdaad per omgaande wordt terug gestort. Punt van aandacht: product verzonden in mooie stevige verpakking echter deze past niet door, althans, mijn brievenbus. Pakje lag daardoor buiten aan achterdeur. Een stevige plastic zak kan wellicht wel door iedere gangbare brievenbus.

geweldig

eerst telefonish goed geholpen en bestelling is snel geleverd, mooi verpakt.

Top winkel!

Leuke winkel met goed assortiment en fijne hulp. En als het zo uitkomt ook nog een fijne webshop. Pakket was snel verzonden.

Alles goed ontvangen en snel

Te lang wachten op antwoord via WhatsApp

Heb twee dagen moeten wachten om een bestelling te kunnen plaatsen via WhatsApp. Het duurt veel te lang voordat ik een antwoord kreeg op mijn vragen. JAMMER ...

Keurig verpakt

Alleen als jullie wachten op de bestelling Geef dat dan ook door aan de klant Weten we waar we aan toe zijn

Zorgvuldig en correct.

Mijn bestelling inclusief retour zeer correct en zorgvuldig afgehandeld, dank hiervoor. Vandaag fysiek in winkel geweest dit als zeer plezierig ervaren, Dank en groet Joke Dorrestein

Geen reactie op mijn mail

Ik heb vrijdag een bestelling geplaatst jullie zeggen binnen 2 dagen te bezorgen maar helaas. Ik heb een mail gestuurd met de vraag wanneer ik het verwachten kan 0 reactie. Erg jammer dit

Communicatie duidelijk en prima service.

Geweldig!

Mijn bestelling binnen gekregen, en super netjes verpakt! Wil alleen even weten wanneer er filmpjes gemaakt worden. Is dat elke dag of anders? Lieve groet Tiny Hazenoot

Prettig zakendoen!

Snelle reactie op mijn WhatsApp berichtje. Werd prettig en vlug afgehandeld en kreeg het met 3 dagen netjes en zorgvuldig ingepakt. Voor herhaling vatbaar!

Peperstraat 4

3961AS Wijk bij Duurstede