Super goed contact en service!

Het bestellen via de site lukte niet maar ben daar via de mail heel goed in geholpen. De toon in de mail ook goed en gezellig. Goede service: het pakketje snel en goed verzorgd in huis. Ik ga er zeker vaker bestellen!

Uitstekende service op elk gebied

Vriendelijke, behulpzame bejegening, snelle service. Goede ,duidelijke communicatie Levering, snel en probleemloos

Kleding netjes verpakt. Helaas paste het niet, retour gestuurd en Pepper heeft het bedrag gelijk gecrediteerd.

Ruime keus in leuke items

Vriendelijk, dienstverlenend, professioneel, creatief en zeer ondernemend

Zie hierboven

Super geregeld een dikke 10

Keurig geleverd in nette doos . Super

Zeer , goed

Goed verzorgd , keurig verpakt , is aanrader

Zwaar teleurgesteld.

Het bestellen en ontvangen van het artikel ging voorspoedig.Helaas paste de broek die ik besteld had niet goed en heb ik die de volgende dag teruggestuurd. Ik schrok van het feit dat ik hiervoor €7,25 moest betalen omdat er een antwoordnummer ontbrak.Het was dom van mij dat ik hier totaal niet bij stilgestaan heb.Toen ik de volgende dag ontdekte dat ik ook de €5 bezorgkosten niet terug kreeg maakte dat me woedend.Heb ik nog nooit meegemaakt!Vervolgens heb ik naar de winkel gebeld en mijn frustratie uitgesproken. De vriendelijke Sandra beloofde mij te kijken of er een uitzondering gemaakt kon worden. Het verbaast mij dat erop geen enkele manier bij het doen van een bestelling op geattendeerd wordt ,dat je er rekening mee moet houden dat het retourneren van een artikel onder de €90 naar Pepper , je totaal €12,25 gaat kosten. Op deze manier is het voor mij niet aantrekkelijk om nog iets bij Pepper damesmode te bestellen. Jammer .

Snelle levering, leuke attentie

Mooi product, snel geleverd met een leuke bingo ticket erbij.

Goed geslaagd

Goed geslaagd en gezellig te woord gestaan aan de telefoon. Pakje werd snel verstuurd en was heel netjes verpakt.

Mooie site , goede service

Ik vind het echt een 10! Mooi verpakt, echt een kadootje. En tussentijds gewoon telefonisch contact.

Heel erg prettig!

Top, jasje prima verpakt, levering zeer snel.

Ik heb al een mail verstuurd voor ik deze kreeg. Geweldig

Fantastische fijne trui

Blije klant

Erg tevreden over het aanbod , levering en kwaliteit van de bestelling. Voor herhaling vatbaar!

Snelle en prima levering

Artikel was er snel zonder verzendkosten. Goede kwaliteit en goede pasvorm. Blij mee!

Snelle levering, klantvriendelijk en kwaliteit!

Goed geholpen wanneer er vragen zijn. De bestelling was de volgende dag binnen ondanks de drukte bij de post. De kwaliteit is goed van de kleding. Ik ben erg tevreden!

Top service, zelfs op zondag!

Makkelijk en snel bestellen. Kreeg niet direct een bevestiging per mail dus via de chat op de site een bericht verstuurd. Binnen een uur bericht (op zondag) order bevestiging alsnog gekregen en zending keurig op tijd geleverd!

Snel, accuraat en prachtige kleding

Als heel netjes en betrouwbaar ervaren.

Goede ervaring zowel in de winkel als online

Pakket snel ontvangen, snel bericht dat het retour was ontvangen en binnen 2 dagen het teveel betaalde bedrag terug op.mijn rekening. Super!

Super geholpen en snel geleverd

Snel en vriendelijk

Zowel bestellen, leveren als communicatie over de bestelling verloopt soepel

Wat wel jammer is dat jullie op facebook zetten dat als je in dit weekend een jeans besteld je een gratis sjaal krijgt. Echter heb ik deze niet ontvangen.

Hele goede ervaring met Pepper

Ben al jaren heel tevreden over Pepper, ik ben er ook al jaren vaste klant. Ben heel trots hoe ze dit op hebben gepakt tijdens de corona crisis; webshop gestart en zo leuk al die filmpjes online. Verder altijd leuke kleding en winkel en fijn advies. Ga zo door zou ik zeggen.

Peperstraat 4

3961AS Wijk bij Duurstede