Snelle levering en netjes ingepakt verzonden

Goede service, geweldige kwaliteit kleding

Doorpakkende ondernemer en medewerkers. Kleding van hoge kwaliteit. Goede service. Mooie webshop opgezet, lukt het onverhoopt niet, kan je gewoon bellen en wordt het opgelost

Correct

Correcte levering

Ik vind het wel lastig om niet te kunnen passen. Waarschijnlijk is de maat iets te ruim. Maar de service was heel fijn en goed.

Makkelijk te bestellen, snelle service, ook bij ruilen.

Uitstekende service

Snel, vriendelijk, goede promotiefilmpjes, Helemaal top.

Snelle bezorging

Aanrader voor goed advies en mooie kleding

De dames van Pepper weten leuke samenstellingen te maken met hun mooie collectie en geven eerlijk (stijl)advies. Ik word blij van hun filmpjes op Facebook en de mogelijkheid om (door Corona) ook via internet te kunnen bestellen. Tot ziens!!

De persoonlijke touch

Altijd een welkom ontvangst bij Pepper, deskundig advies door vast personeel. Het is er gezellig en ongedwongen en ze hebben een enorme ondernemerszin en blijven daardoor zichtbaar. Met grote regelmaat leuke acties en filmpjes op FB tijdens corona tijd met n pitch van de nieuwste collectie. Wat nog gezellig zou zijn...is n knus koffie/thee/lekkers hoekje om jullie in de gastvrijheid van de Wijkse modewinkels te onderscheiden.

Goede, prettige, correcte behandeling

Niet eerder iets besteld, maar na een filmpje op fb gereageerd en er werd direct contact opgenomen. Daarna viel het even stil, maar het is helemaal goed gekomen

Hele fijne afhandeling en zeker voor herhaling vatbaar

Een opmerking. Ik bestelde een broek, die met korting verkocht werd. Op de site staat nergens aangegeven dat sale producten niet geretourneerd kunnen worden. Bij ontvangst stond op het retourformulier dat sale producten niet geretourneerd kunnen worden. Mijn bestelde broek was prima, anders had ik dus een probleem. Als ik dit vooraf had geweten had ik de broek, waarschijnlijk, niet besteld. Om die reden 3 sterren, verder was het prima.

Super verzorgd

Goede service reageert op tijd

Zoals altijd geweldige service

De service is altijd top, een absolute aanrader

Een geweldige oplossing

Wat fijn om kleding te kunnen bestellen van de nieuwe collectie. Ook de levering hiervan liep als "een trein"

Goed verzorgde snelle levering!

Ik heb altijd prima ervaringen met Pepper Damesmode. Leuk en gezellig personeel! Wat doen jullie je best met de nieuwe webshop! Fantastisch!

Altijd vriendelijk en goede stylingtips

Welke medewerker je ook treft, iedereen helpt je vriendelijk en denkt mee om kleding te vinden die bij jou past. Mooie materialen en leuke kleding. Kast vol

Zo blij mee!

Na de online modeshow helemaal blij met een fantastisch vestjas!

Supergoed alles geregeld.

Ik heb een bestelling geplaatst en alles keurig verzonden. Alles past ook prima. Ben erg blij dat we in deze periode toch kunnen bestellen. En dat we de lokale winkels kunnen steunen.

Goede service.

Het enthousiaste team doet er alles aan om je te helpen met het online uitzoeken van kleding. En... niet naar je zin, geld retour. Top service en top team. Dank dames!

Snel en super vriendelijk .

Verzending is snel en personeel is zeer vriendelijk. Hele fijne communicatie en advies. En wat een verassing dat bij je bestelling een kleinigheidje bij zit. Erg blij en tevreden zal zeker vaker bestellen bij ze

Goede service, snelle levering

Ik werd erg goed geholpen nav mijn vragen over een artikel. Ze zijn klantvriendelijk, behulpzaam en weten goed waar ze het over hebben. Top dus!

geweldig

Super leuk om nu op een andere manier contact te hebben met de Pepperdames. Natuurlijk mis je het rondje door de winkel, het gezellige praatje en kopje koffie, maar op deze manier is het ook super leuk om te winkelen. Inmiddels weten ze precies wat ik leuk vind en kunnen me op afstand prima adviseren. Super hoe ze nu met de Corona omstandigheden omspringen en evengoed zo enthousiast zijn en er alles aan doen om er nog iets leuk van te maken!! Complimenten

Prima winkel

Goeie ervaring zowel in de winkel als nu tijdens de lockdown.

Origineel

Origineel, modieus, verfrissend, gezellig. Gewoon leuk om bij te winkelen.

Peperstraat 4

3961AS Wijk bij Duurstede