Mooie stickers

Mooie stickers en snelle levering

Goed contact , goeie service

Wij waren al weken op zoek naar een hologram sticker en hebben daarvoor meerdere bedrijven gemaild en contact gehad, maar dat verliep telkens moeizaam. Uiteindelijk zijn we terechtgekomen bij Voordelige Stickers. Vanaf het eerste contact verliep alles duidelijk en professioneel. De communicatie was snel en helder, en de bestelling én levering waren al binnen vijf dagen geregeld. Wij zijn erg tevreden over de service en het eindresultaat. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare kwaliteit en goede communicatie.

Supersnelle service en hoge kwaliteit stickers

Wij bestellen al jaren naar grote tevredenheid al onze stickers bij Voordeligestickers.nl

Mega fijn

Heel behulpzaam, goede prijs / kwaliteit, helemaal top!

Prettig contact en behulpzaam

Fijne communicatie, korte lijnen en snelle service

Meewerkende klantenservice en snelle levering

Ik was op zoek naar een nieuwe drukker en gaf bij de klantenservice aan dat ik onbekend was met jullie service. Ik kreeg zonder enig probleem een proefsetje. Op basis daarvan ben ik verder gegaan met de bestelling en deze is kundig afgehandeld. Dank!

Super.

Gekregen wat besteld is.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Stickers besteld (easy apply / rapid air, mat laminaat, schoonsnijden rechte hoeken). Tevreden en ik zou het aanraden.

top

Al vele stickers laten maken. Altijd goed en fijne begeleiding.

Sinds ik hier mijn e-mail heb achtergelaten krijg ik allemaal phishing mails

heel irritant!

Stickers besteld, kwamen snel binnen. Ze belden mij over een eventuele verandering omdat het niet standaard was wat ik wou, super!

uitstekende meedenkende begeleiding

Uitstekend! ik heb mn ontwerp geupload en kreeg daarna nog vragen waarna een nog betere afwerking gekozen kon worden. Erg tevreden over die meedenkende begeleiding maar ook het resultaat is dik in orde! Uitstekende ervaring dus

Uitstekende service!

Uitstekende klantenservice, snelle levering en prima kwaliteit.

Mooi werk. Snel geleverd

Duidelijk proces van bestellen. Mooie kwaliteit en snelle levering

Slechte levertijden

Stickers besteld zouden binnen 5 werkdagen binnen zijn maar na 7 werkdagen nog steeds niks ontvangen een mail gestuurd dat ik mijn bestelling wil annuleren maar daar krijg ik geen reactie op

Ontzettende goede service

Goed advies. Kwaliteit en prijs prima.

Snelle levering en mooi stickers.

Mooi stickers en snelle levering. Fijne contact met medewerkers.

Altijd supersnel en top service

Wij bestellen onze stickers al sinds 2014 bij Voordeligestickers.nl en zijn super tevreden. Ze denken mee in nieuwe toepassingen en leveren altijd hoge kwaliteit.

Makkelijk en mooie stickers

Kleur was bij mijn stickers op rol even lastig. Na super vriendelijk telefonisch contact was dat snel opgelost. Snel de mooie stickers binnen.

Super service!

Vraag was snel opgelost door de klantenservice en de stickers zijn snel verstuurd.

Mooie stickers.

Prima kwaliteit. Goede communicatie

Goede kwaliteit en voor een mooie prijs

Een paar groot formaat full color stickers laten maken helemaal naar wens en plakken prima

Prachtige Stickers

Ik had UV DTF reliëf stickers besteld. Ze zien er geweldig uit en ga zeker vaker bestellen.

Alles top voor elkaar, super!

Zowel in communicatie als kwaliteit van de stickers perfect.

Printer 16

7741MD Coevorden