2 stickers die onjuiste maat hadden snel zonder kosten opnieuw geleverd. Top service.

top

goeie service, snel antwoord en vlotte bediening

Uitstekende service en fijne communicatie

Een goede ervaring gehad. Fijn vond ik dat jullie mij even van te voren lieten zien wat er geprint zou worden.

zeer goed

behulpzaam en snelle levering

Goede kwaliteit holografische stickers

Kwaliteit van de stickers was goed. Echter vond ik de verzendkosten van 7,50 erg hoog. De stickers kwamen namelijk in een envelop had voor die kosten een pakket verwacht.

Snel en vriendelijk

Een hele snelle service en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Erg tevreden over het eindresultaat.

Alles goed, website, prijs, kwaliteit, op tijd leveren. helaas bestelling incompleet

Heb 2 van de 3 bestelde stickers gekregen. Jammer want voor de rest helemaal in orde

Mooie stickers maar communicatie kan beter

Stickers zijn supermooi geprint en daar ben ik echt blij mee. De communicatie zou echter een stuk netter en beter kunnen. Ik had namelijk per ongeluk aangevinkt dat ik het zou ophalen in Coevorden en daarna gemaild dat ik het thuis wilde laten bezorgen. Dacht dat ik alles betaald had (je moest betalen anders kon je je ontwerp niet sturen): 2 x gemaild daarover en nog gebeld maar bleef maar betalingsherinneringen krijgen. Uiteindelijk bleek dat ik nog verzendkosten moest betalen. Op zich geen probleem, maar stuur dan even een persoonlijk bericht over wat er niet klopt in plaats van dat ik er achteraan moet bellen. Vond het niet heel klantvriendelijk.

Tevreden en behulpzaam geholpen

Voor de tweede keer bestelling geplaatst en met enkele vragen weer goed geholpen. Hulp bij het ontwerpen en denkend in oplossingen. Geen twijfel bij bestelling en mooie producten.

Hele goede stevige stickers. Snel geleverd.

Geweldig goede service met zeer goede en mooie producten

Voor een project had ik stickers nodig. Hiervoor had ik zelf een ontwerp gemaakt. Deze heb ik verzonden om te laten beoordelen. Daarna was het een keuze maken voor een eindproduct. Hierover heb ik telefonisch contact gehad en werd uitermate netjes te woord gestaan. Hierna de keuze gemaakt. Omdat ik graag wilde weten hoe hetzelfde product op een andere sticker uitkwam heb ik een paar proefexemplaren gevraagd. Geen enkel probleem. Ik ben blij dat ik het advies het overgenomen. De mogelijkheden bij dit bedrijf zijn echt geweldig. Je wordt goed geholpen en het eindproduct is verbluffend. TOP shop!!! Ik zeg doen!

Goed meegedacht en snelle levering

Ze hebben goed meegedacht en toen het niet helemaal zeker was hebben ze contact opgenomen om het na te lopen. Super snelle levering ook, blij mee!

Snel en goed !!! Toppie !!!

Zeer snel goede kwaliteit behulpzaam en voor een goede prijs.

Voor de eerste keer stickers besteld, snel geleverd, mooie kwaliteit. Bezorgen ook goed verlopen

Top kwaliteit en uitstekende service

Nadat de bestelling bij Postnl is kwijtgeraakt is direct een nieuwe oplage gedrukt en volgende dag ontvangen.

Snelle prettige service

Meer dan prima service en samenwerking.

Goede kwaliteit automagneetplaten

Ik heb automagneetplaten besteld. Deze zijn er goed uit, mooie drukkwaliteit en de platen blijven goed zitten op de auto (sluit mooi aan). Het ontwerp heb ik aangeleverd in een ai bestand. Alles is scherp en in de juiste kleur gedrukt. Bedankt!

Prima kwaliteit, snelle verzending

Zoals gebruikelijk is de kwaliteit prima en was de bestelling eerder binnen dan aangegeven. Ik heb deze keer gekozen voor de hogere kwaliteit sticker. Deze is wel aan de duurdere kant, maar we gaan kijken of dit ook een lange levensduur gaat opleveren.

Direct reactie en hoge kwaliteit

Eén email, binnen 30 min reactie. Super snel. Offerte, drukvoorbeeld en bestellen. Allemaal binnen 3 uur tijd. Na 3 dagen bestelling binnen. Hoge kwaliteit...derde bestelling en 3x prima service!

goede service

een fout die ikzelf gecreëerd werd netjes opgelost en verwerkt.

Service zoals het overal zou moeten zijn

Onze bestelling voor zeer grote stickers (snijfolie) voor op onze auto is snel verzorgd en wij zijn daarbij ook bijzonder goed geholpen. Naast de goede servive een goede prijs en ook nog goede kwaliteit stickers, kortom een absolute aanrader wat mij betreft. Michael Leegwater - Zaandam

Super service en mooi product

Ik was wat onzeker over mijn ontwerp voor de magneetstickers. Ben snel en goed geholpen en de leveringstijden klopten precies.

100% wat een toppers

Ik schrijf niet zo veel reviews. Maar in dit geval is dat 't minste dat ik kan doen. De service van voordeligestickers.nl was 110%. Aanvankelijk bleek gekozen papier niet leverbaar ivm een printerprobleem. Eea werd telefonisch snel opgelost. Ben vooral onder de indruk omdat de order klein was, maar de service groots! Alles kwam daarnaast tijdig binnen.

Goed en betaalbaar

Prima sticker voor een mooie prijs.

Printer 16

7741MD Coevorden