Goede en snelle service

Kwaliteit is top

Goede en snelle service

Kwaliteit is top

prettige communicatie, improviserend en snel!

heldere website, veel mogelijkheden, meedenken aan de telefoon en levering supersnel! bedankt

prettige communicatie, improviserend en snel!

de online hulp is uitstekend. Bedankt for jullie goede service.

de online hulp is uittekend. Bedankt for jullie goede service.

Hele goede ervaring. Uitstekend

Hele goede ervaring. Uitstekend

fijne service

eerst nog contact gehad met een vraag over het product. snelle reactie en goed geholpen. Product netjes geleverd.

goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Super service en snel geleverd

Ben helemaal blij met mijn bestelling bedankt voor de goeie service!

Alles is mogelijk, ze denken heel goed mee!

Wij hadden persoonlijke aanpassingen nodig. Deze aanpassing is in samenwerking met elkaar tot stand gekomen. Een prettige samenwerking.

Dienst en product zoals gehoopt en verwacht

Snelle levering en meedenkende contactpersoon!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs!

Alles netjes afgehandeld en de stickers zijn ook mooi geworden! Alleen is het raar dat je eerst betaald en daarna pas je je bestanden kan uploaden en het resultaat kan bekijken. Verder netje klantenservice en erg aan te raden.

Super kwaliteit!

Dit heeft mijn verwachting overtroffen. Ik wist niet wat ik moest verwachten bij m’n eerste bestelling maar ik ben zeer tevreden. De stickers zijn mooi van kleur en glanzen mooi. Super bedankt!!

TOP!!!!!

Eenvoudig te vinden op website, goede prijs kwaliteitverhouding

Printer 16

7741MD Coevorden