snel een offerte, snel een voorbeeld, snel geleverd!
De stickers zien er prachtig uit en waren snel geleverd, alleen krijg je ze heel lastig van hun stickerpapier af. Ik had meerdere stickers op A4 laten printen, maar deze waren extreem lastig los te krijgen. Ze kwamen met papier en al los. En het was super lastig om dit papier los te peuteren van de stickers.
Zeer snelle en goede service!
Altijd snel reactie op mijn vragen en bestellingen
Duidelijke uitleg, snelle reactie na een vraag om feedback en een snelle levering. In dit geval gekozen voor een budgetsticker en ook dit is prima kwaliteit.
Prima geholpen. Snelle actie. Voorkomend en heel gunstig opgelost voor klant
very fast and product look great!
Na mijn makkelijke bestelling is alles snel en goed geleverd. Goede instructies erbij, en kwaliteit is ook goed
Twee keer besteld en beide keren erg goed geholpen! Zeer tevreden over de snelle en professionele service.
Supersnel geleverd ziet er netjes en strak uit. Graag volgende keer mijn naam ook op de envelop dat scheelt dat anderen het open gaan maken :-)
Onze eerste bestelling van prachtige knalgele stickers viel tegen het kleurpalet gaf niet het juiste effect. Ik plaatste een review en daar kwam meteen een reactie op. Na goed en snel overleg worden de stickers op nieuw gedrukt met andere kleuren en aanpassing. Heel erg bedankt !!! Ik ga nog vaker drukwerk bestellen maar dan wel meer overleg :) Bij twijfel overleggen! Groet team POST#5700
Goedemorgen, Wat vervelend dat de sticker niet naar wens is. Zou u ons misschien wat foto's kunnen sturen van het resultaat naar [email protected]? Bij deze verzending zien wij helaas dat bij PostNL het pakket een dag vertraagd is. Helaas kunnen wij daar niets aan doen maar begrijpen dat dit heel vervelend is. Wij willen natuurlijk dat iedereen stickers krijgt die men verwacht te krijgen. Alvast bedankt voor de reactie, Vriendelijke groet, Tim - Voordeligestickers.nl
Originele beoordeling
De stickers kwallitei er is overleg geweest over de kleurmaar de sticker is niet bruikbaar. Ik heb een bij betaling gedaan van 15,69 voor spoed 3 dg levering woensdagochtend ontvangen. Ik ben teleurgesteld in voordeligestickers en zal geen bestelling meer plaatsen
Het uitlijnen is een prettige service en meerdere aanpassingen werden direct uitgevoerd. De opgeleverde waren bij de eerste levering matig. Na contact heeft men aangegeven dat men nieuwe stickers zou toesturen. De kwaliteit was daarmee naar wens! Goed opgelost!
Hoi, Zou je ons misschien wat foto's willen sturen naar [email protected]? Pixels zou niet moeten kunnen aangezien je een vector bestand hebt aangeleverd. Vriendelijke groet, Tim - Voordeligestickers.nl
Originele beoordeling
Het uitlijnen is een prettige service en meerdere aanpassingen werden direct uitgevoerd. De opgeleverde afdruk vind ik matig. Grove pixels, ruwe lijnen waardoor de stickers enkel op afstand mooi zijn. €7,50 aanbrrabsportkosten is vrij hoog het werd verzonden met een brievenbuspakketje a €3,95.
Nog nooit eerder besteld en gelijk een grote batch. Erg tevreden met de kwaliteit, mist enkel alleen nog een manier om de stickers makkelijk van het vel te halen.
Bedankt voor je leuke reactie! Tot de volgende keer!
Ondanks dat wij een fout maakten met de bestelling werden we uitstekend geholpen.
+/+: mogelijkheid file te updaten en te vervangen / uploaden +/+: terugkoppeling van Abel -/-: eerst betalen dan uploaden ? -/-: ontbreken mogelijkheid als rgb in te sturen met als gevolg flink verlies van kleur / intenseteit. Niet iedereen heeft beschikking over Adobe Photoshop of derhalve ervaring
Levering was sneller dan verwacht. Kleuren kwamen exact overeen met mijn ontwerp. Prijs-kwaliteit is top. Website heb ik opgeslagen om gemakkelijk weer een bestelling te kunnen doen. Het is even verwarrend dat je bij de bestelling op "eigen bestand aanleveren" moet drukken en dat er dan niets gebeurt. Daarna je bestelling plaatsen en gegevens invullen en dat je dan nog steeds geen zekerheid hebt "of het wel goed gaat" pas daarna mag je je bestand uploaden. Tip voor de website: dit moet anders.
Hoi Arjen, Bedankt voor je reactie, we gaan dit meenemen en kijken naar een oplossing om het te verbeteren.
als je professionele service zoekt, is dit je bedrijf. Ik beveel sterk aan eerst contact zoeken met het bedrijf als je promotie materiaal buiten normaal valt. Ze kunnen misschien een beter oplossing aanbevelen, aangezien dit is hun deskundigheid niet de onze. Mijn probleem was erg snel opgelost en vriendelijk aangepakt waarvoor mijn oprechte dank. Snelle, nette levering.
Erg vervelend, maar dit is op te lossen. We gaan het op een transparante sticker printen.
Originele beoordeling
Helaas, is mijn ervaring niet zo positief. Wij wilden transparente autostickers, kregen witte. Wij probeerden te leveren n.a.v. hun guidelines, maar kreeg totaal anders dan verwacht. Positief: heel snel gemaakt, netjes aangekomen binnen 2 dagen.
Wel had ik graag antwoord gekregen op mijn twijfel want bij levering bleek de tekst te klein voor de sticker. Volgende keer gaat het vast beter.
Ik heb een bestand geupload met de maten erbij. De achtergrond is wit in plaats van de kleur die ik had aangegeven. Ook waren de afmetingen groter dan ik had aangegeven.
Hoi Merel, Zou je een foto willen mailen van de sticker? Als deze niet juist is geleverd zullen we het opnieuw gaan maken. Sticker zoals besteld zou 146,5 x 96 cm moeten zijn.
Ik had als kado een autosticker besteld, maar op de website stond dat je in een bepaald extensie moest aanleveren. Ik wist niet hoe. Nu kreeg ik meteen een lieve mail dat ik toch gewoon een .pdf kon aanleveren. En het is gelukt.
prijs kwaliteit is echt top.
Alleen maar lof voor deze mensen. Mijn stickers zijn prachtig geworden. In tegenstelling tot andere sticker-sites waar je je design upload en deze blind geprint wordt, wordt er hier design echt naar je design gekeken voordat er geprint wordt. Goede service, fijne communicatie, zeer betaalbaar en het resultaat is prachtig. Je kunt hier met een gerust hart je sticker-drukwerk uit laten voeren!
Makkelijke online service. Alles snel geleverd.
Vriendelijk geholpen met het doorvoeren van kleine aanpassingen.