Zeer prettig

Goed geholpen

Superb service, great prices

Massive versatility - the guys can print and do anything as long as it sticks to something, quick responses, and very friendly pricing. Our go-to partner when it omes to stickers.

Top service!

Vanwege nalatigheid bij PostNL heb ik de klantenservice van voordeligestickers.nl mogen ervaren. Goede, snelle communicatie, meedenken met de klant en zorgen voor een passende oplossing. Super bedankt en ik kijk alvast uit naar mijn volgende bestelling :-)

Goede kwaliteit van product als wel de service en behulpzaamheid

fijn geholpen en snel geleverd

Prima, met extra + voor persoonlijke aandacht.

Het verschil maak je als bedrijf op het moment dat iets niet goed lijkt te gaan (fout van mijn zijde) Hierop werd alert gereageerd en het alsnog in orde gemaakt. Aanrader.

Snel, voordelig, en goeie kwaliteit!

Ik had mijn stickers binnen 2 dagen! Ze zijn goeie kwaliteit, en er is goede communicatie. Zeker een aanrader.

Goede levering. Van de 200 vellen, was 1 velletje waarvan de bovenste rij stickers niet goed was.

Voordelig en snel

Gekozen voor de budgetstickers dus niet de kwaliteitssticker maar deze zijn prima waar ze voor bedoeld zijn. Snel geregeld zonder poespas. Snel geleverd.

Topbedrijf wat meedenkt in oplossingen

Verkeerde aanlevering van het gewenste door de medewerker opgepakt en aangepast. 2 snijfolie stickers besteld met een pijl er in, het was een kleine moeite om van 1 sticker de pijl de andere kant op te laten wijzen. Top!! Meedenken!!

Snelle service en een enorme prettige samenwerking!

Heel blij met deze mooie kwaliteit stickers!

Fijn contact via de mail gehad en het ging zoals de beloofde termijn. Ik zal zeker nog een keer bestellen.

Prima service, snelle levering, goede kwaliteit

Prima service, snelle levering, goede kwaliteit

Uitstekende service en prima stickers

Telefonisch goed te woord gestaan. Online bestellen was daarna eenvoudig. Snel per mail een voorstel voor mijn logo. En een paar dagen later de stickers in huis. Top!

Prima service jammer van de afwerking!

Jammer dat de stickers niet fatsoenlijk van het papier af te halen zijn. Dat is ongemakkelijk gepeuter. Daar ligt nog een flink verbeterpunt!

Levering prima, sticker mooi alleen uitvoering drama.

Levering was netjes op tijd, Sticker was mooi, helaas met openen van de rol zat er een kleine beschadiging op. Een kras linksonder. Vervolgens willen gebruiken, merkte dat het moeilijk was om de sticker te plakken, er kwamen heel veel lucht bellen onder en daardoor was het helaas mislukt. Ik moest de sticker weer verwijderen en heb het weg kunnen gooien. Zonde van mijn geld! Heel jammer.

Top service!

Alles wordt altijd meteen opgepakt en geregeld. Rik is altijd goed bereikbaar, behulpzaam en meedenkend. Top bedrijf!

Super vlotte service en snelle levering

Super vlotte service en snelle levering. Aandacht voor details en er wordt mee nagedacht. Kortom: TOP!

Mooi product voor een voordelige prijs!

Budget stickers besteld. Zo fijn dat je zelf de afmeting kan bepalen (heb ik online nergens anders kunnen vinden). Heel blij met het gedrukte resultaat, voor de meest voordelige prijs. En ook nog veel 2 dagen eerder geleverd! Een dikke 10!

Alles zoals opgegeven

Had groot formaat vinyl stickers besteld met glanzende lamineerlaag en deze zijn echt super mooi geworden. Aanbrengen op gemelamineerd plaatmateriaal is echt appeltje eitje.

professioneel en vriendelijk

Rick reageerde altijd direct op mijn mails. Hij was bijzonder vriendelijk en meedenkend.

top

Vriendelijk snel en correct hebben mij goed geholpen met de opzet

Super service en mooie kwaliteit

Voor onze bruiloft heb ik stickers besteld. Na mijn bestelling geplaatst te hebben ontving ik eerst een (online) voorbeeld van de sticker zodat ik nog eventuele wijzigingen kon doorgeven. Toen ik de stickers ontving bleek er een vel stickers te weinig geleverd te zijn. Ik heb hierover gemaild en kreeg gelijk reactie en ontving binnen 2 dagen meer dan genoeg stickers. De stickers zijn van goede kwaliteit dus wij zijn er blij mee!

Geleverd zoals gevraagd en snelle reactie op mijn extra vraag

Was eigenlijk op zoek naar lichtgevende stickers voor wc-knopje. Dat zijn deze niet (heb het zelf niet niet goed uitgezocht), maar wel extra opvallend. Netjes geleverd, wel een beetje prijzig vind ik.

Helaas niet wat ik bedoelde

Na bevestiging gegeven te hebben voor het printen van mijn logo, bleek het toch niet te zijn wat ik bedoelde. Ik had naar mijn mening alle juiste opties geselecteerd om alleen mijn logo geprint te hebben, maar eenmaal de bestelling ontvangen te hebben, bleek dit met een vierkant vel er om heen.. jammer

Superb!

Supersnelle dienst, hulp en ondersteuning. Een aanrader!

Printer 16

7741MD Coevorden