Prima, soms heel even zoeken

Op zich heldere website, maar niet alles was me duidelijk. Medewerker hielp me telefonisch vriendelijk. Ik had niet door dat je pas na je bestelling je betalingslink zou ontvangen, maar op die vraag per mail kreeg ik snel en vriendelijk antwoord.

Snel netjes behulpzaam en zorgvuldig

Sticker laten maken voor geboorte onze zoon. Waren goed bereikbaar en behulpzaam.

Zeer vriendelijk en geduldig. En: geweldig product!!! (Grote raamsticker)

Zeer vriendelijk en geduldig. En: geweldig product!!! (Grote raamsticker)

Snel, vriendelijk en foutje snel hersteld

Na aanleveren ontwerp snelle offerte. Daarna snelle levering. Foutje in de afmeting werd snel hersteld door nog snellere gratis levering van juiste stickers.

Stickertjes zien er goed uit!

Snelle reactietijd en correcte afwikkeling

Zeer snelle reactie op e-mails en er wordt goed meegedacht. Ook de productie en levertijd zijn naar tevredenheid.

Prima kwaliteit!

Prima kwaliteit en snelle service.

Nooit eerder groot formaat stickers besteld. Goed verpakt met plak instructie en handig spateltje. Top

snelle service, prima product

snelle service, prima product, erg handige website

Mooi product, en behulpzaam.

Met wat hulp van Rick heb ik uiteindelijk precies gekregen wat ik wilde. Ik ben er heel blij mee!

Mooi resultaat. Ik kom hier terug.

Ik bestelde stikkers. De kwaliteit van het aangeleverde logo was niet goed. De medewerker/contpersoon deed veel moeite om de kwaliteit zo goed mogelijk te krijgen. Het resultaat is uitstekend. Achteraf vind ik het ontwerp niet 100%, maar dat kan ik de stikkermaker niet aanrekenen.

Behulpzaam, snel en mooi resultaat!

Behulpzaam, snel en mooi resultaat!

Kwaliteit en goede service.

Vooraf worden bestandenden voor bedrukking goed gecotroleerd en besproken. En de kwaliteit en levertijd is top.

Zeer snelle levering en duidelijke uitleg! Ik kwam er zelf niet helemaal uit maar de jonge man aan de telefoon gaf een zeer duidelijke uitleg, ik zal in de toekomst meer bestellen.

Super snel en super resultaat

Dag 1 aanvraag....sturen van offerte, voorbeeld sticker en factuur in zelfde dag. Dag 3 bestelling in huis. Prima geregeld!

Vriendelijk en professioneel

Goed ervaring, en snel service.

Super goede hulp gehad!

Ik wou graag een holografische sticker laten drukken, maar het lukte niet met het uploaden van het goede bestand. Nadat ik een mailtje had gestuurd kreeg ik erg snel hulp en is het helemaal goed gekomen. Ik heb de sticker nog niet binnengekregen, maar ben al wel super tevreden over de service.

Mooie stickers, snelle service!

Ja, wat kun je er van zeggen? Als je stickers nodig hebt kun je ze zeker hier bestellen! Het zijn mooie stickers (transparant voor op glas) en we hadden ze ook snel in huis. Helemaal top!

Topservice en snel!!!

Ontwerp ingediend en na wederzijdse aanpassingen correct en zonder problemen verzorgd Aanrader

Uitstekende prijs kwaliteit en snelheid!

zoals verwacht

ook levering zoals beloofd, kan misschien wel wat sneller?

Top stickers!

Super blij mee met de snelle levering en goede kwaliteit stickers

Gemakkelijk en snel

Fijn bedrijf. Goed overleg na het voorbeeld ingezonden te hebben. Snel geleverd.

Super goede service, mooi product en snelle levering

laatst voor het eerst bij voordelige stickers gekocht: stickers met eigen ontwerp op countour. Ik had een foutje gemaakt bij het uploaden en de toen ik belde werd ik snel geholpen en ik werd gematst, super aardig! De stickers waren zeer snel binnen en zien er tip top uit. Een volgende keer bestel ik hier zeker weer. Dank voor de goede service!

Vlotte en flexibele service!

Heel tevreden, goede communicatie tot alles volledig naar mijn wens was. Dankjewel!

Printer 16

7741MD Coevorden