Prima ervaring, snelle levering

Kreeg snel een voorbeeld toegemaild met de vraag of het oké was en of er nog iets aangepast moest worden. Na het geven van het akkoord kreeg ik de stickers snel toegestuurd.

Top kwaliteit en service gericht.

Koop hier al jaren. Fijn bedrijf, leuke mensen en top kwaliteit.

Super tevreden!

Ik had 40 verschillende stickers nodig en mocht de designs via de mail opsturen. Ik ben erg netjes en super snel geholpen en had mijn stickers binnen een paar dagen binnen. Top service!

Stickers precies zoals bedoeld, en snelle levering

Duidelijke communicatie en proffessionele samenwerking

Onze eerste ervaring was boven verwachting na jarenlang enkel te hebben gewerkt met de traditionele aanbieders.

Mijn stickers is binnen de levertijd geleverd en de kwaliteit is top. Er wordt snel op de mail gereageerd en ik ben heel blij met het eind resultaat!

Super mooi geworden

Zijn heel tevreden over de stickers, bedankt ook namens varendeschipperradio team.

Super goede ervaring met voordelige stickers !

Helemaal blij met de belettering voor mijn nieuwe bus en achterlijk snel bezorgd in een nette kartonnen koker en dat is helemaal top ! AANRADER KWALITEIT VOOR WEINIG !!!

voor mekaar

super toffe stickers

Super toffe stickers, mooi contour gesneden

super service, behulpzaam, vlotte correspondentie, zeker een aanrader!!!

Normaal doe ik niet aan recensie schrijven enz. maar voor jullie maak ik graag een uitzondering. Ik, die als leek mijn gewenst logo maar niet in het juiste formaat of bestand geüploade kreeg werd na een mailtje vriendelijk door jullie opgebeld, op een wip was het voor elkaar dankzij de support dat jullie firma aanbood, zonder jullie was het me nooit gelukt. Ondertussen de stickers netjes ingepakt aangekregen, fantastisch resultaat, dikke merci daarvoor en als ik nogmaals een sticker nodig heb weet ik al zeker bij jullie terecht kan voor kwaliteit en een goede service. mvg Rudi

goede kwaliteit

goede kwaliteit, snelle levering, tevreden

Heel behulpzaam, snelle reacties en snelle levering, kortom ben zeer tevreden.

Prima, soms heel even zoeken

Op zich heldere website, maar niet alles was me duidelijk. Medewerker hielp me telefonisch vriendelijk. Ik had niet door dat je pas na je bestelling je betalingslink zou ontvangen, maar op die vraag per mail kreeg ik snel en vriendelijk antwoord.

Snel netjes behulpzaam en zorgvuldig

Sticker laten maken voor geboorte onze zoon. Waren goed bereikbaar en behulpzaam.

Zeer vriendelijk en geduldig. En: geweldig product!!! (Grote raamsticker)

Zeer vriendelijk en geduldig. En: geweldig product!!! (Grote raamsticker)

Snel, vriendelijk en foutje snel hersteld

Na aanleveren ontwerp snelle offerte. Daarna snelle levering. Foutje in de afmeting werd snel hersteld door nog snellere gratis levering van juiste stickers.

Stickertjes zien er goed uit!

Snelle reactietijd en correcte afwikkeling

Zeer snelle reactie op e-mails en er wordt goed meegedacht. Ook de productie en levertijd zijn naar tevredenheid.

Prima kwaliteit!

Prima kwaliteit en snelle service.

Nooit eerder groot formaat stickers besteld. Goed verpakt met plak instructie en handig spateltje. Top

snelle service, prima product

snelle service, prima product, erg handige website

Mooi product, en behulpzaam.

Met wat hulp van Rick heb ik uiteindelijk precies gekregen wat ik wilde. Ik ben er heel blij mee!

Mooi resultaat. Ik kom hier terug.

Ik bestelde stikkers. De kwaliteit van het aangeleverde logo was niet goed. De medewerker/contpersoon deed veel moeite om de kwaliteit zo goed mogelijk te krijgen. Het resultaat is uitstekend. Achteraf vind ik het ontwerp niet 100%, maar dat kan ik de stikkermaker niet aanrekenen.

Behulpzaam, snel en mooi resultaat!

Behulpzaam, snel en mooi resultaat!

Printer 16

7741MD Coevorden