Altijd goed

Wij bestellen al jaren al onze stickers bij Voordeligestickers. En naar grote tevredenheid. Er wordt altijd heel snel gereageerd en als we eens iets met echt veel spoed nodig hebben, dan wordt dat altijd geregeld. Stickers zijn van goede kwaliteit.

Gewoon goed!

Na vele bestellingen even een reactie vanuit onze kant! Zeer professioneel en goed, snel en correct geholpen door tal van medewerkers ondanks de tijd waarin we nu leven. Chapeau!!! 10 sterren waardig!

Ik heb nog niets ontvangen na 2 weken

Ik heb nog niets ontvangen na 2 weken. Factuur 2001399

Makkelijk te bestellen, snelle levering en super mooie stickers!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en super mooie stickers!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Goed contant, alles snel ontvangen en prima kwaliteit

Super kwaliteit en snelle prettige communicatie

Mooie stickers van top kwaliteit. Word goed verzonden en ook de proef PDF is erg duidelijk.

Helemaal top

vriendelijk geholpen en snelle productie , blij met het resultaat!

Top en Meedenkend...

Je kunt merken dat ze weten waar ze over praten. Ik zocht een sticker die zowel overdags als snachts goed te zien is. Na diverse aanpassingen aan mijn ontwerp, is het gelukt. Het resultaat is fantastisich!

Geweldig!

Top kwaliteit en zeer klantvriendelijk!

Super service, snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Heel goed geholpen met het maken van een ontwerp, snelle levering en zeer goede kwaliteit van de sticker. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Prima, maar product toch anders dan verwacht.

Mooi product ziet er goed uit maar de lijmlaag is wel erg zichtbaar. Dit hadden we niet verwacht. Nu het probleem opgelost door de afbeeldingen uit te knippen waardoor het er nog netjes uitziet.

Fantastisch communicatie voordat de stickers worden bedrukt!

Dit was mijn eerste keer dat ik stickers ging bedrukken. Bij voordeelstickers was de communicatie amazing! Personeel let op details en communiceert van tevoren wat wel of niet mogelijk is. Ik heb grote stickers kunnen bedrukken voor een klein prijs! Dank je wel Voordelige Stickers!!!

snel en goed

snel en goed

Geweldig geholpen, snelle service en goede kwaliteit!

Super service!

Mijn bestelling was erg snel binnen en ik kreeg eerst een bestand toegestuurd zodat ik kon zien hoe de stickers eruit kwamen te zien. Super blij mee!

Prachtige scherpe afbeelding

Ik heb alleen niet goed naar de maat gekeken;-) volgende bestelling wordt een maatje kleiner. Super snel verzonden.

Klantenservice = goed. Website = niet goed/duidelijk

Ik heb samen met mijn zus op de website gekeken voor auto magneetstickers, met resultaat! Echter was het heel ingewikkeld wat alle opties betekenden en wat ik nou uiteindelijk bestelde. Het bleek uiteindelijk ook het verkeerde te zijn... Gelukkig kreeg ik een mail met de afbeeldingen om te checken dus kon ik het op tijd aangeven zodat het nog aangepast kon worden. Het werd toen wel duurder, wat dan weer wel vervelend was aangezien het niet duidelijk op de website staat. Ik zou de klantenservice 4 sterren geven (altijd ruimte voor verbetering). Maar de website en de uitleg voor alle opties geef ik 1 ster, aangezien het voor een leek als ik gewoon niet duidelijk genoeg is.

Er wordt mee gedacht, dat is geweldig

Zeer Positief

Makkelijk bestellen en bij vragen werd zeer snel gereageerd. Zelfs wijzigingen na betaling werden geaccepteerd en in nota verrekend. Zijn misschien niet de goedkoopste maar het resultaat al ontvangen en dat zag er echt goed uit. Dus erg tevreden en ik zal zeker Voordelige stickers opnieuw gebruiken als ik stickers wil bestellen! Succes mensen!

Prima product, snelle service!

Vrijdag besteld en woensdag binnen, en prima kwaliteits foliedruk

Prima product en snelle levering

Prima kwaliteit en een uitstekende service en snelle levering.

prima en snelle service voor een redelijke prijs

Makkelijk besteld, netjes gemaakt, snel geleverd

ok

Mooie stickers, duurde alleen door postNl langer.

Positief

Het was heel makkelijk om de goed stickers te bestellen. Toen de levering langer uitviel dan verwacht door toedoen van post.nl stond men mij altijd vriendelijk te woord. Mooi product

Altijd supersnel en correct

Ik bestel al jaren en altijd naar tevredenheid!

Printer 16

7741MD Coevorden