Helemaal goed

Snel en goed

Goede Service

Er werd goed meegedacht om een zon mooi mogelijk resultaat te realiseren.

kwalitatief mooie en sterke stickers, goed verpakt.

de stickers zien er kwalitatief heel sterk uit en met een mooie afdruk. Over de waterbestendhigheid kan ik momenteel nog niets zeggen (pas opgehangen), maar ze zien er goed uit. Alles was mooi ingepakt en de periode tussen bestelling, betaling en levering ging vlotjes. Alles was heel professioneel geregeld. Hier bestel ik zeker nog terug!

Super service en goede stickers

Er werd serieus tijd genomen om mijn feedback te verwerken en ze hebben mij geholpen met een mooi eindresultaat. Snelle reactie en snelle levering. Ik zal vaker bestellen via voordeligestickers.nl

Uitstekende communicatie bij vragen en bij afwikkeling bestelling.

De medewerkers doen er alles aan om de klant van dienst te zijn.

Snelle service en goede kwaliteit!

Al twee keer heb ik stickers besteld. Beide keren super snel en netjes geleverd. En bovendien precies gemaakt zoals ik het graag wilde! Maatwerk dus! Bovendien ook nog eens voor een prijs die de naam van de zaak eer aan doet. Super prijs-kwaliteitverhouding!

Ik ben goed geholpen met het ontwerpen van mijn sticker door de helpdesk. Ik had een vrij simpele sticker nodig, maar deze sticker i.c.m. mijn versiering was een echte eye-catcher!

Vriendelijk geholpen, snel geleverd en mooie kwaliteit stickers.

Zeer goed geregeld

Het liep in het begin een beetje spaak omdat het bestand niet goed genoeg zou zijn, erg vervelend als het geheel dan blokkerig aankomt dus top opgemerkt! Mijn ontwerper weer aan het werk gezet en een nieuw bestand weten te creeeren waardoor hij nu wel goed was. Stickers van 150cm ruim 3 dagen later al in huis,. wat een top service! Ontzettend bedankt voor jullie geduld en moeite! Binnenkort de handleiding voor het opbrengen maar even opsnorren en toepassen (want die zat er helaas niet bij,. had wel handig geweest, maar is niet zo heel erg :)). Ga zo door!

Sneller levering.. precies zo als besteld. En niet duur

Super communicatie en snelle levering

Tevreden !

Prima kwaliteit stickers

Vlotte levering

Goede kwaliteit, vlotte levering.

Duidelijke website, goede kwaliteit, vlotte levering.

Altijd goed

Wij bestellen al jaren al onze stickers bij Voordeligestickers. En naar grote tevredenheid. Er wordt altijd heel snel gereageerd en als we eens iets met echt veel spoed nodig hebben, dan wordt dat altijd geregeld. Stickers zijn van goede kwaliteit.

Gewoon goed!

Na vele bestellingen even een reactie vanuit onze kant! Zeer professioneel en goed, snel en correct geholpen door tal van medewerkers ondanks de tijd waarin we nu leven. Chapeau!!! 10 sterren waardig!

Ik heb nog niets ontvangen na 2 weken

Ik heb nog niets ontvangen na 2 weken. Factuur 2001399

Makkelijk te bestellen, snelle levering en super mooie stickers!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en super mooie stickers!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Goed contant, alles snel ontvangen en prima kwaliteit

Super kwaliteit en snelle prettige communicatie

Mooie stickers van top kwaliteit. Word goed verzonden en ook de proef PDF is erg duidelijk.

Helemaal top

vriendelijk geholpen en snelle productie , blij met het resultaat!

Top en Meedenkend...

Je kunt merken dat ze weten waar ze over praten. Ik zocht een sticker die zowel overdags als snachts goed te zien is. Na diverse aanpassingen aan mijn ontwerp, is het gelukt. Het resultaat is fantastisich!

Geweldig!

Top kwaliteit en zeer klantvriendelijk!

Super service, snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Heel goed geholpen met het maken van een ontwerp, snelle levering en zeer goede kwaliteit van de sticker. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Prima, maar product toch anders dan verwacht.

Mooi product ziet er goed uit maar de lijmlaag is wel erg zichtbaar. Dit hadden we niet verwacht. Nu het probleem opgelost door de afbeeldingen uit te knippen waardoor het er nog netjes uitziet.

Fantastisch communicatie voordat de stickers worden bedrukt!

Dit was mijn eerste keer dat ik stickers ging bedrukken. Bij voordeelstickers was de communicatie amazing! Personeel let op details en communiceert van tevoren wat wel of niet mogelijk is. Ik heb grote stickers kunnen bedrukken voor een klein prijs! Dank je wel Voordelige Stickers!!!

Printer 16

7741MD Coevorden