Goed product, mooie kwaliteit

Ik vond het budget product super, was mooi gedrukt,.mooi contour gesneden en netjes verpakt. En goede communicatie.

Beste ervaring ooit

Dit is de eerste keer dat ik hier bestel, maar zeker niet de laatste keer. Ik heb reeds de bestelde stickers ontvangen, maar die waren niet goed. Ik heb een mailtje gestuurd naar voordelige stickers en zij hebben kostenloos nieuwe stickers verstuurd. Wat ik hierin nog wil aanhaken is. Er zijn maar weinig bedrijven in Nederland helaas die nog goeie klantenservice aanbieden. Voordelige stickers is één van deze weinige bedrijven. Als bedrijf zijnde kun je makkelijk iets verkopen, maar goede contacten onderhouden met je klanten laten meeste bedrijven aan de wensen over. Ik kan je garanderen dat dit bedrijf echt om zijn klanten geeft. Waarvoor dank! Ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken!

Soepel bestelproces en snelle afhandeling

Soepel bestelproces en snelle afhandeling; goede prijs/kwaliteit

Goed product, en duidelijk telefonisch advies.

Goed product, goede klantenservice. Één verbeterpunt: opgestuurde grote auto stickers had ik graag ontvangen op een grotere rol, zodat de kans op kreukjes verkleind wordt. Bij een eventuele bestelling in de toekomst zal ik navraag doen over die mogelijkheid.

snel en goed

tussen bestellen en binnenkrijgen ging erg snel

super tevreden en goede kwaliteit

Goede persoonlijke hulp, en kwaliteit/prijsverhouding super !

Louter goede ervaringen. Wij bestellen al onze stickers bij Voordeligestickers. Altijd snelle reactie en de service is top. Stickers worden zelfs direct naar onze klanten in het buitenland verzonden.

Resultaat is top

Het ontwerp is voor een scherpe prijs, zeer snel geleverd en het resultaat is top!

Prachtige stickers, klein budget

Persoonlijke hulp, meedenkers, supermooie stickers én voor echt een goede prijs. 10 stickeraanbieders vergeleken en 'noodgedwongen' de goedkoopste , Voordeligestickers.nl , gekozen. Blij verrast door de mooie kwaliteit die ik vervolgens opgestuurd kreeg. Er werd op +1000 stickers in 1 ontwerp 1 klein foutje gemaakt, maar met 1 telefoontje en foto van de sticker werd dat direct keurig en kostenloos opgelost. Tot snel !

Topkwaliteit voor een lage prijs!

Topkwaliteit stickers in materiaal, bedrukking en afwerking. Ook verzending laat niets te wensen over. Verzending in degelijke verpakking zodat het materiaal super strak en ongekreukt op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Een producent dus die zijn eindproduct met de nodige liefde en zorg behandeld.

Erg goed en helder

Goede communicatie en hulp hij het goed drukklaar maken bij het bestand verkeerd aanleveren! Vervolgens snelle levering en erg goede kwaliteit

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Stickers erg snel geleverd en erg behulpzame klantenservice m.b.t. het afstemmen van het juiste ontwerp.

Perfect!

Makkelijk bestellen en supersnel geleverd. Stickers zien er mooi uit.

Perfect geregeld

Netjes laten weten of het bestand goed is of niet.

Snel, keurig en mooi afwerkt

Mijn ervaring met dit bedrijf verliep uitstekend. Vlotte service, proper afgewerkt eindresultaat. Ik ga vaker gebruik maken in de toekomst.

Uitstekend geholpen en goede service

Ik ben zeer goed geholpen door het team van Voordelige Stickers. Ik had een vaste contactpersoon, wat erg fijn is. Ze hebben een goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik ben een tevreden klant die hier vaker zal bestellen.

Snelle en goede producten op tijd geleverd!!!!

Snelle en goede producten op tijd geleverd!!!!

Zeer deskundig

Goed geholpen en snelle levering

Snelle service en fijne communicatie

Voordeligestickers heeft een duidelijke website waar je makkelijk en snel kunt bestellen. Op mijn e-mail werd ook vlot gereageerd en mijn stickers had ik al met enkele dagen in huis. Ze zien er precies zo uit als verwacht en de kwaliteit is goed. Ik ben erg tevreden!

Gewoon goef

Denken met je mee, netjes en snel.

Goede ondersteuning en snelle levering

Tijdens het bestelproces, had ik een vraag die snel werd beantwoord. Levering ging ook snel. Binnen paar dagen had ik mijn bestelling binnen en met de meegeleverde instructies lukte het mij om zonder problemen de 'raamsticker' aan te brengen.

Gemakkelijk bestellen, duidelijk bestelproces

Duidelijk bestelprocedure en mailbericht als een ge-upload dokument niet voldoet. Bij vragen krijg je ook gemakkelijk iemand aan de telefoon die daar iets zinnigs over kan zeggen. Dus digitaal goed geregeld en fijn persoonlijk bereikbaar.

Perfecte service

Prima.