Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Stickers erg snel geleverd en erg behulpzame klantenservice m.b.t. het afstemmen van het juiste ontwerp.

Perfect!

Makkelijk bestellen en supersnel geleverd. Stickers zien er mooi uit.

Perfect geregeld

Netjes laten weten of het bestand goed is of niet.

Snel, keurig en mooi afwerkt

Mijn ervaring met dit bedrijf verliep uitstekend. Vlotte service, proper afgewerkt eindresultaat. Ik ga vaker gebruik maken in de toekomst.

Uitstekend geholpen en goede service

Ik ben zeer goed geholpen door het team van Voordelige Stickers. Ik had een vaste contactpersoon, wat erg fijn is. Ze hebben een goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik ben een tevreden klant die hier vaker zal bestellen.

Snelle en goede producten op tijd geleverd!!!!

Snelle en goede producten op tijd geleverd!!!!

Zeer deskundig

Goed geholpen en snelle levering

Snelle service en fijne communicatie

Voordeligestickers heeft een duidelijke website waar je makkelijk en snel kunt bestellen. Op mijn e-mail werd ook vlot gereageerd en mijn stickers had ik al met enkele dagen in huis. Ze zien er precies zo uit als verwacht en de kwaliteit is goed. Ik ben erg tevreden!

Gewoon goef

Denken met je mee, netjes en snel.

Goede ondersteuning en snelle levering

Tijdens het bestelproces, had ik een vraag die snel werd beantwoord. Levering ging ook snel. Binnen paar dagen had ik mijn bestelling binnen en met de meegeleverde instructies lukte het mij om zonder problemen de 'raamsticker' aan te brengen.

Gemakkelijk bestellen, duidelijk bestelproces

Duidelijk bestelprocedure en mailbericht als een ge-upload dokument niet voldoet. Bij vragen krijg je ook gemakkelijk iemand aan de telefoon die daar iets zinnigs over kan zeggen. Dus digitaal goed geregeld en fijn persoonlijk bereikbaar.

Perfecte service

Prima.

Snel, goed, vriendelijk.

Uitstekend geholpen, aftercare kan beter

Ik had wat speciale wensen en daarom heb ik gebeld, uitstekend geholpen en meegedacht. Ná opsturen bestanden zou ik een berichtje krijgen met voorbeeld hoe het eruit zou komen zien. Niet gekregen, bij navraag was alles al verwerkt (goed gelukkig), maar was toch wel ff spannend toen ik ze binnenkreeg. Miste een aanbrenginstructie (ging over een raamsticker)

Goede kwaliteit, goede service! Bedankt Tim

Goede kwaliteit van de folie. In eerste instantie bestelling deels beschadigd en incompleet, maar ze zijn goed bereikbaar en het probleem is direct opgelost. Ik kreeg meteen de volgende dag de rest van de bestelling al geleverd. Goede afhandeling/service. Top!

Snelle service goed contact over de aangeleverde bestanden

Zeer prettig

Een aanrader!

Het was even zoeken naar een juiste leverancier voor hetgeen wat wij nodig hadden. Bij VoordeligeStickers op de juiste plaats terecht gekomen en op prettige wijze geholpen. Tot de volgende keer!

keurige nette sticker voor zeer nette prijs

Ik heb nog nooit eerder stickers hier besteld. We hebben het ontwerp zelf gemaakt en aangeleverd. De offerte via de site liep ook prima. De stickers zijn snel geleverd en de prijs was ook prima. Met andere woorden: aanrader!

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk

Product is aangekomen zoals behoren. Personen aan de telefoon zijn vriendelijk en hielpen met mee denken. Service goed Kwaliteit goed Levering goed Bedankt!

SUPER

Even heen en weer mailen met wat voorbeelden enof aanpassingen en 2 dagen later de stickers netjes verpakt al thuis. Volgende keer bestel ik hier weer!!!!

Eenvoudig te bestellen en goed resultaat

Makkelijk te uploaden, wordt snel gecheckt. Duidelijke instructies.

Uitstekende service

De gemakkelijkheid om de bestelling te plaatsen via de website en de snelle reactie over de opmaak. Zeer tevreden

MOOI !!!

Snelle levering van een mooi afgewerkte partij stickers Er is duidelijk met Passie aan gewerkt. Dit bedrijf doet duidelijk waar ze goed in zijn. STICKERS maken naar de wensen van de klant.

Mooi product, snel geleverd

Stickers voldoen aan verwachting, snel geleverd, voor een nette prijs

Printer 16

7741MD Coevorden