Uitstekend geholpen, aftercare kan beter

Ik had wat speciale wensen en daarom heb ik gebeld, uitstekend geholpen en meegedacht. Ná opsturen bestanden zou ik een berichtje krijgen met voorbeeld hoe het eruit zou komen zien. Niet gekregen, bij navraag was alles al verwerkt (goed gelukkig), maar was toch wel ff spannend toen ik ze binnenkreeg. Miste een aanbrenginstructie (ging over een raamsticker)

Goede kwaliteit, goede service! Bedankt Tim

Goede kwaliteit van de folie. In eerste instantie bestelling deels beschadigd en incompleet, maar ze zijn goed bereikbaar en het probleem is direct opgelost. Ik kreeg meteen de volgende dag de rest van de bestelling al geleverd. Goede afhandeling/service. Top!

Snelle service goed contact over de aangeleverde bestanden

Zeer prettig

Een aanrader!

Het was even zoeken naar een juiste leverancier voor hetgeen wat wij nodig hadden. Bij VoordeligeStickers op de juiste plaats terecht gekomen en op prettige wijze geholpen. Tot de volgende keer!

keurige nette sticker voor zeer nette prijs

Ik heb nog nooit eerder stickers hier besteld. We hebben het ontwerp zelf gemaakt en aangeleverd. De offerte via de site liep ook prima. De stickers zijn snel geleverd en de prijs was ook prima. Met andere woorden: aanrader!

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk

Product is aangekomen zoals behoren. Personen aan de telefoon zijn vriendelijk en hielpen met mee denken. Service goed Kwaliteit goed Levering goed Bedankt!

SUPER

Even heen en weer mailen met wat voorbeelden enof aanpassingen en 2 dagen later de stickers netjes verpakt al thuis. Volgende keer bestel ik hier weer!!!!

Eenvoudig te bestellen en goed resultaat

Makkelijk te uploaden, wordt snel gecheckt. Duidelijke instructies.

Uitstekende service

De gemakkelijkheid om de bestelling te plaatsen via de website en de snelle reactie over de opmaak. Zeer tevreden

MOOI !!!

Snelle levering van een mooi afgewerkte partij stickers Er is duidelijk met Passie aan gewerkt. Dit bedrijf doet duidelijk waar ze goed in zijn. STICKERS maken naar de wensen van de klant.

Mooi product, snel geleverd

Stickers voldoen aan verwachting, snel geleverd, voor een nette prijs

Super strakke stickers en snel geleverd!

Super strakke stickers en snel geleverd!

Goede en goedkope stickers

Levering was snel, en ze zien er goed uit.

Super Snelle SERVICE !!!

Duidelijke website. Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Geleverde product is top!

Topservice!

Goede kwaliteit, mooie stickers!!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Zeer goede prijs. Snelle levering

Heel tevreden

Heel tevreden met mijn aankoop. Snel bezorgd ook! De grote raamsticker werd in goede kwaliteit geleverd en in de juiste kleuren. Opplakken ging flitsend!

Super kwaliteit stickers

Helaas bij de eerste keer, zat de plaklaag aan de verkeerde kant, hiervoor gebeld. En werd gelijk goed opgepakt en opnieuw bedrukt en de volgende dag gelijk opgestuurd. Top service!!

ziet er top uit

mooi gedaan goede kleuren ze dachten mee met de maatvoering ik ben er erg blij mee!!

Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Na enkele telefoontjes en elke keer goed gaat viseert zijn geadviseerd te zijn, heb ik een bestelling gedaan voor grote raam stickers. Snelle levering, mooie kwaliteit. Erg tevreden dus!

Snelle levering en goede communicatie. Ik heb bedrijfsmatig stickers besteld om op de containers te plakken.

Fijn en vlotte levering

Goede kwaliteit stickers snel geleverd. Telefonisch contact gehad om e.e.a. aan te passen qua aanlevering, prima geregeld.

goede service en dito kwaliteit !!

Goede en vlotte opvolging van order..

Super snel geleverd

Heb ee bestelling gedaan en binnen gekregen en de meeste zitten al op mijn producten.

Printer 16

7741MD Coevorden