Elke x weer goed!

Ik koop al jaren hier mijn stickers. Prima bedrijf, prima kwaliteit en service.

Super service en klantvriendelijk

Correct geholpen' denken mee naar de juiste vormgeving top bedrijf

Snel, behulpzaam, beter dan drukbedrijf.nl!

Super leuke stickers

Donderdag stickers besteld en zaterdag in huis. Vlotte levering. Ik heb eigen afbeelding om gestuurd. De klantenservice heeft mij geholpen om juiste op de sticker te krijgen. Erg fijne communicatie, ze wisten direct wat bedoelde. De ovaale stickers zien er super mooi uit! Erg blij dat we deze stickers op onze bedankjes kan doen voor onze trouwen.

Goede stickers

Stickers zoals verwacht.

uitstekende service

kreeg gelijk reactie op mijn berichten, meedenken en snelle service

Topleverancier

Wij bestellen al onze stickers bij Voordelige stickers. Altijd supersnelle reacties, korte levertijden en de bereidheid om iets extra's te doen als je daar naar vraagt. Onze stickers worden zelfs direct naar onze buitenlandse klanten gestuurd.

Super bedrijf!

In 3 klikken mijn stickers besteld en 4 dagen later al op de mat! Vriendelijk vakkundig personeel. Kortom, hier bestel ik in het vervolg mijn stickers!

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestel hier regelmatig, goede persoonlijke klantenservice en goede prijzen

Printer 16

7741MD Coevorden