Zeer snelle levering, prachtige stickers, goede service, alleen de aanleverinstructies kunnen beter.
Zondagavond stickers besteld voor mijn nieuwe lesauto-dakbord, want ik ben net rijden.nu begonnen. Maandagochtend vroeg kreeg ik meteen reactie dat de aangeleverde bestanden niet klopten.
Nou is dit de eerste keer dat ik zoiets doe en vond ik de aanleverinstructies matig, dus ik had al een beetje zoiets verwacht. Gelukkig kon ik meteen bellen en werd ik ook meteen goed geholpen, en omdat ik handig ben met photoshop had ik minuten later een gefixt bestand om aan te leveren.
Stickers waren drie dagen later binnen, terwijl ik de goedkopere verzendoptie (5 werkdagen) koos. Keurig in een klein doosje met opvulkarton, dus dat was ook keurig. Stickers zijn prachtig geworden, en zeer precies op maat gesneden. En nog heel goed betaalbaar ook.
Kortom, ik zou het zo weer doen.
Enige dat echt beter kan is de aanleverinstructies voor grafische bestanden. Misschien dat het voor pro's meteen duidelijk is, maar voor mij was het echt niet duidelijk wat ze nou precies willen met die 3 millimeter rondom en de roze snijlijn, en wanneer je dat wel of niet moet doen, en dat dat dus op layers moet... Voor een website die zo secuur in elkaar zit en waar je zo veel opties hebt, vind ik die aanleverinstructies echt een beetje gehatseflatst. Met een beetje extra moeite geef je een paar voorbeelden en wat stap-voor-stap instructies voor photoshop e.d.. Was dit beter geweest dan had ik helemaal niks te zeuren gehad en was het een 10 geworden :)