Met veel plezier de lessen gevolgd. Zowel op papier als online. Succes verzekerd door de prima ondersteuning
Fijn boek te volgen voor volwassenen en kinderen
Bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij om te horen dat je het boek fijn vindt en dat het zowel voor volwassenen als kinderen goed te volgen is. We hopen dat het helpt om je gitaarspel verder te ontwikkelen! Als je nog vragen hebt of meer materialen nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Veel speelplezier! 🎸😊
Heerlijk boek voor de beginnende gitarist. Blij mee!
Wat geweldig om te horen, bedankt voor je enthousiaste reactie! We zijn blij dat het boek en de online filmpjes je goed helpen als beginnende gitarist. Het is altijd fijn om te weten dat ons materiaal bijdraagt aan je leerproces. Veel plezier met oefenen en we hopen dat je blijft genieten van je gitaaravontuur! 🎶🎸
De stappen zijn helder en het past goed bij mij.
Dank je wel voor je fijne feedback! We zijn blij te horen dat de stappen helder voor je zijn en dat het goed bij je past. Het is altijd ons doel om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen, dus we waarderen het dat je dit met ons deelt. Veel succes en plezier met je gitaarlessen! 🎸😊
Super leerboek gitaar te leren spelen!
Wat fijn om te horen, bedankt voor je enthousiaste reactie! We zijn blij dat je het leerboek waardeert en dat het je helpt bij het leren spelen van gitaar. Veel succes verder met je muzikale reis! 🎸😊
Super duidelijke uitleg en lessen via de website, je speelt in korte tijd al een aantal liedjes
Wat een mooie feedback, dank je wel! Het is geweldig om te horen dat de uitleg en lessen via de website zo duidelijk zijn en dat je al snel vorderingen maakt. Het doel is om het gitaarspelen leuk en toegankelijk te maken, en het is fantastisch dat je al een paar liedjes kunt spelen! Veel plezier met oefenen en verder ontdekken! 🎶🎸😊
Je kan alles van internet halen, maar soms is het fijner om er ook een boek bij te hebben. Bij Gitaartabs kan je dit mooi combineren. Eenvoudig uitgelegd; filmpjes zijn goed te volgen en simpel opnieuw af te spelen. Gewoon top-cursus!
Wauw, wat een geweldige beoordeling! Heel erg bedankt voor je uitgebreide feedback. We zijn blij dat je de combinatie van het boek en de online filmpjes waardeert. Het is inderdaad vaak fijn om iets tastbaars te hebben naast de online materialen. Het is fantastisch om te horen dat je de uitleg simpel en duidelijk vindt, en dat je de filmpjes makkelijk kunt volgen en herhalen. Veel plezier met je gitaarlessen en blijf vooral lekker spelen! 🎸😊
Voor echt beginnende gitaarspelers gaan de filmpjes met uitleg veels te snel en een vrolijker iemand zal ook wel leuk zijn. Geven geen uitleg waar de vingers moeten staan etcetera. Verders kan je op de site veel dingen opzoeken.
Bedankt voor je feedback! We begrijpen je punt en waarderen je eerlijkheid. We streven er altijd naar om de materialen toegankelijk te maken voor iedereen, en het is goed om te weten dat sommige video's misschien te snel gaan voor absolute beginners. We zullen zeker kijken naar manieren om de uitleg nog duidelijker te maken, bijvoorbeeld door meer aandacht te besteden aan vingerplaatsing. Wat betreft de sfeer in de video's, we nemen dat mee voor toekomstige verbeteringen! Fijn dat je de website zelf ook nuttig vindt. We blijven werken aan het verbeteren van onze cursussen en hopen dat je blijft genieten van het gitaarleren! 🎸😊
Heel tevreden mee
Wat fijn om te horen, Dineke! Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij dat je tevreden bent met de cursus. Veel plezier met je gitaarlessen en succes met verder leren spelen! 🎸😊
Het boek lag een dag na bestelling al in de bus. Wat erg fijn is dat je online geholpen wordt vanaf het prille begin. Heb er erg veel zin in om gitaar te leren spelen, en dit boek gaat me daar zeker bij helpen!
Wat fijn om te horen, Michiel! Bedankt voor je enthousiaste reactie. We zijn blij dat je het boek snel in huis had en dat de online ondersteuning je goed helpt. Het klinkt alsof je er veel zin in hebt om gitaar te leren, en we zijn ervan overtuigd dat je een mooie muzikale reis tegemoet gaat! Veel plezier en succes met oefenen! 🎸😊
Vandaag het 'Stap voor stap Gitaarles' boek ontvangen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het duidelijke informatie is. De begeleiding via internet heb je absoluut nodig om jezelf te kunnen volgen en te zien of je jezelf ontwikkelt zoals je graag wilt. De kosten zijn in verhouding tot hetgeen wordt aangeboden door Gitaartabs.nl en de docenten die daarbij zijn aangesloten. Ik ben in ieder geval vol enthousiasme aangehaakt.
Dank je wel voor je uitgebreide en positieve beoordeling, George! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met het *Stap voor stap Gitaarles* boek en de online begeleiding. Het is geweldig om te horen dat de combinatie van het boek en de video's je goed helpt om je vooruitgang te volgen en jezelf te ontwikkelen. We doen er alles aan om de beste ondersteuning te bieden, en jouw enthousiasme is voor ons de mooiste beloning. Veel plezier met oefenen en we hopen dat je gitaarreis een groot succes wordt! 🎸😊
Het boek is duidelijk en de online leeromgeving die je erbij krijgt is ook heel praktisch.
Bedankt voor je mooie feedback, Cilla! We zijn blij om te horen dat je ons boek duidelijk vindt en dat de online leeromgeving voor jou praktisch is. Het is geweldig dat we je kunnen helpen met jouw gitaarreis. Veel succes en vooral plezier met spelen! 🎸😊
Duidelijke uitleg en leuke liedjes om te leren
Bedankt voor je fantastische review, Charlotte! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de app én het boek. We zijn blij dat je de uitleg duidelijk vindt en plezier hebt in het leren van de liedjes. Veel succes en speelplezier! 🎸
De lessen zijn erg duidelijk. Zowel in het boek als in de online leeromgeving. Besist een aanrader als je gitaar wilt leren spelen.
Bedankt voor je mooie review, Yvonne! Fijn om te horen dat je de lessen in het boek en de online leeromgeving zo duidelijk vindt. Super dat je het aanraadt voor anderen die gitaar willen leren spelen! 🎸
Ik kocht dit boek een week geleden en ben zeer tevreden over mijn aankoop. Goed te volgen uitleg, de online lessen maken het geheel nog interessanter. Superveel keuze ook qua liedjes en genre´s. Dit boek is een ruim omvattend hulpmiddel om je gitaarskillz naar ezn volgend niveau te tillen. Groetjes, Jotam.
Bedankt voor je enthousiaste review, Jotam! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het boek en de online lessen. Geweldig dat je de uitleg makkelijk te volgen vindt en dat de ruime keuze aan liedjes en genres je bevalt. Veel succes met het naar het volgende niveau tillen van je gitaarskills! 🎸
Ik ben al wat jaartjes bezig om mezelf over de streep te trekken om een gitaar aan te schaffen. Bij het zien van de site van gitaartabs werd ik overgehaald om een gitaar aan te schaffen. Dit aangezien noten lezen geen vereiste was. Tevens zijn de oefeningen in het gitaarlesboek mooi opgebouwd en kan je rustig op je eigen gemak starten met het gitaar leren spelen. Ik kan iedereen deze manier van gitaar leren spelen aanbevelen. Top site en alles werkt uitstekend.
Bedankt voor je geweldige review, Ronald! Wat leuk om te horen dat onze site je heeft overgehaald om eindelijk een gitaar aan te schaffen. Fantastisch dat je de oefeningen in het lesboek prettig vindt en dat je op je eigen tempo kunt leren spelen. Super dat je deze manier van gitaar leren spelen aanbeveelt, dat waarderen we enorm! 🎸
Een tijdje geleden heb ik dit lesboek aangeschaft. Samen met de online leeromgeving (na aanschaf krijg je gedurende 2 maanden gratis het ‘Alles-in één’ abonnement) is dit een fijne methode om in je eigen tempo, hetgeen ik zeer belangrijk vind, gitaar te leren spelen.
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je de lesmethode en begeleiding als prettig ervaart. Het is geweldig om te horen dat je de combinatie van het lesboek en de online leeromgeving handig vindt, vooral omdat je op je eigen tempo kunt leren. Veel plezier met gitaarspelen! 🎸
Wat een fijne methode om gitaar te leren spelen. Een duidelijk boek, goede structuur, goed te volgen fragmenten en filmpjes. Dit werkt!
Bedankt voor je prachtige review, Charissa! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze methode. We vinden het geweldig dat je het boek duidelijk vindt en de structuur en filmpjes goed te volgen zijn. Het is onze missie om gitaarspelen voor iedereen toegankelijk en leuk te maken, dus het is fantastisch om te zien dat het voor jou zo goed werkt. Heel veel plezier en succes met je gitaaravontuur! 🎸
Ontzettend leerzaam boek waarin je stap voor stap het gitaar spelen wordt uitgelegd. Het boek kan je online registreren voor nog meer content wat het leren spelen nog leuker maakt. De mails die je krijgt zijn vriendelijk en voegen echt toe
Bedankt voor je mooie review, Alex! We zijn blij om te horen dat je het boek leerzaam vindt en dat de stap-voor-stap uitleg je helpt om gitaar te leren spelen. Het is geweldig dat de extra content via de online registratie je ervaring nog leuker maakt. Ook fijn dat je de mails als vriendelijk en nuttig ervaart! We streven er altijd naar om zowel de inhoud als de communicatie zo prettig mogelijk te maken. Veel succes en plezier met je gitaaravontuur! 🎸
Filmpjes en theorie zijn zee duidelijk en je kunt lekker meespelen.
Bedankt voor je positieve review, Manonno! Fijn om te horen dat de filmpjes en theorie duidelijk zijn en dat je lekker kunt meespelen. We zijn blij dat onze methode je helpt om effectief te oefenen. Veel plezier met gitaarspelen! 🎸
Een super systeem, en bovendien gemakkelijk om te leren....
Bedankt voor je geweldige review, Wietse! Fijn om te horen dat je het systeem fantastisch vindt en dat je het gemakkelijk vindt om te leren. We hopen dat je nog veel plezier hebt met het gitaarspelen! 🎸
Goede ervaring en in uit leg alleen jammer vanaf mijn kant dat ik er te weinig tijd insteek maar wil dit in 2023 veranderen
Bedankt voor je review, Wim! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met de uitleg. We begrijpen dat tijd soms een uitdaging kan zijn, maar het is geweldig dat je van plan bent om er meer tijd in te steken. Veel succes en plezier met je gitaarreis! 🎸
Heel leerzaam on line is wennen maar met boek erbij gaat het prima een echte aanrader
Tis voor mij als 59 jarige ff wennen om met een tablet en boek te werken maar het gaat heel goed super tevreden
Austerlitz 5
3452LK Vleuten
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
**Gitaartabs.nl: Jouw startpunt voor gitaarspelen** Gitaartabs.nl is hét Nederlandse platform voor iedereen die gitaar wil leren spelen. Of je nu een beginner bent zonder muzikale ervaring of een gevorderde gitarist die zijn skills wil verbeteren, wij bieden een uitgebreide verzameling online gitaarlessen, tabs, akkoordenoverzichten en tutorials. Onze lessen zijn ontwikkeld door ervaren muziekdocenten en sluiten aan bij verschillende muziekstijlen en niveaus. Met onze praktische online leeromgeving kun je in je eigen tempo aan de slag. Bij Gitaartabs.nl maken we gitaarspelen toegankelijk, inspirerend en vooral leuk voor iedereen!