Laden reviews...
491 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen wordt snelle levering, zorgvuldige verpakking en scherpe prijzen geprezen. Bestellingen komen betrouwbaar aan en producten worden vaak in goede staat ontvangen. De winkelervaring wordt als gemakkelijk en overzichtelijk omschreven. Enkele meldingen betreurden vertragingen, maar de meeste reacties zijn positief.
Snelle en correcte levering.
Diane
Haren Gn
Het product was van goede kwaliteit en de prijs was zo goedkoop. Echt een goeie vangst.
Miranda
Zoetermeer
Marco
Rolde
snel bezorgen dank jullie wel
26 June 2026
Ismail caner
Hardinxveld-Giessendam
Mijn bestelling is zeer snel afgeleverd en wegens breekbaar ook prima verpakt. Voor herhaling vatbaar
25 June 2026
Dick
Ridderkerk
+ scherpe deals/prijzen + kwaliteitsvol materiaal + vlotte en klantgerichte service + snel en behulpzaam + aangename ervaring
Steven
ELLEZELLES
Toevallig waren wij op zoek naar een extra serviesset, prima geprijsd (aanbieding) en binnen 2 dagen geleverd, super!
Sybren
Zeist
Alles klopt snelle levering
Sylvia
Menen
De levering was erg snel, jaccuzi zeer tevreden over. Alleen het filter miste in de verpakking en heb het bedrijf gemaild waar ik deze kon bestellen. Snelle reactie terug met een link van Bol.com welke ik moest hebben. Dus opzich zeer tevreden alleen jammer dat ik nu eerst filters moet bestellen
Anique
Didam
Alles was snel in huis en de producten in het pakket waren goed verpakt!
Bas
Roermond
Heel veel dank.
22 June 2026
I.
Zoutelande
Jacuzzi online gezien voor 369,- en besteld. Hier hoort gratis bezorgen bij maar vanwege de grote doos heb ik besloten 80 kilometer te rijden en hem zelf op te halen. Aangekomen staat die in de winkel voor 349,- als ik vraag naar het prijsverschil wordt gezegd dat het in de winkel altijd iets goedkoper is dan online. Hierop heb ik gezegd: dan annuleer ik mijn online bestelling en koop ik hem hier in de winkel, maar dat ging niet. Geen goede service. Ik heb ervoor gekozen hem zelf af te halen ipv te laten verzenden wat de groothandel de verzendkosten levert en dan moet ik toch de volle prijs betalen…
Beveelt niet aan
22 June 2026
Maikel
Beek, NL
Beste Maikel,
Bedankt voor uw review.
Het spijt ons te horen dat je geen tegemoetkoming ontvangen hebt voor het prijsverschil.
Om u toch nog tegemoet te komen hebben hebben we u een bericht via mail gestuurd.
We hopen dat dit je teleurstelling een beetje kan verzachten.
Geniet nog van het zomerse weer in je Jacuzzi!
Met vriendelijke groeten,
Het Bij de Groothandel Team
Zeer goede service heel veel keuze en snelle levering
20 June 2026
Helga
Heerlen
Alles ging goed
19 June 2026
Freddy
Destelbergen
Snelle levering, goede prijs, veel keuze.
17 June 2026
Joop
Geesteren
De messen liggen goed in de hand en zijn ook zeer mooi
17 June 2026
Annie
Lokeren
Betrouwbaarheid. Klantvriendelijkheid. Sympathiek geprijsd. Veel keuze.
Julia
Maastricht
Reuze goed.
John
Hendrik-Ido-Ambacht
Mijn bestelling liep soepel. Het proces was duidelijk en mijn bestelling was snel en in goede orde geleverd.
Arjan
Oegstgeest
Koen
Arnhem
Matrasovertrek slecht na het wassen.
Beveelt niet aan
luc
lier
Beste Luc,
spijtig om te horen dat u niet tevreden bent,
wij hopen dat u alsnog reageert op onze mails zodat we het probleem kunnen oplossen en u toch tevreden kunnen stellen.
Met vriendelijke groet,
het BDG team.
Voor het eerst besteld. Ik ben zeer tevreden. Topproduct tegen een betaalbare prijs. Zeer goed verpakt.
Alie
Emst
Fijne bestelevaring, voor herhaling vatbaar, levering was later dan ik verwacht had, maar dat lag aan DPD
13 June 2026
Peter
Vlaardingen
Snelle service erg goedkoop en goed en veilig ingepakt
13 June 2026
Nicole
Zoetermeer
Snelle service, goede communicatie, meedenkend en probleemoplossend
12 June 2026
Roger
Eindhoven
Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt.
‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.
John Cockerillstraat 58
3920 Lommel