Snel en goed

Na bestellen, snel geleverd

Snelle levering, perfect ingepakt, aantrekkelijke prijzen, zeker aan te raden

Artikel was precies waar ik om gevraagd had. Dacht even dat ik een verkeerde bestelling kreeg omdat de artikelen verpakt waren in een chardonnay doos.

Ik er nog niet van gehoord en was een beetje huiverig, maar het tegendeel is waar, correcte levering en netjes door dpd afgeleverd. Ga zo door

Uistekende site snelle levering en netjes verpakt, voor herhaling vatbaar, top

Gebruiksaanwijzing onvoldoende, in een voor mij onverstaanbare taal.

Snelle levering en goede service

Een snelle en secure levering

De mogelijkheid om in een verzamelpunt te leveren (in plaats van thuis) is voor mij heel belangrijk. Want ik weet nooit echt op voorhand wanneer ik wel en niet thuis ben. Dat het dan nog heel vlot gebeurt, is een zeer te appreciëren bonus.

Super vlot en snel geleverd.

TOP

perfect

snel en goed geleverd

tevreden

Scherpe prijzen, duidelijke communicatie en correcte levering

Uitstekende service en product

Snel geleverd. Uitstekend product

Uitstekende begeleiding bestel-/verzendproces

Kenmerkend voor dit bedrijf zijn de termen 'beschaafd', 'beleefd' en 'fatsoenlijk'. Dat overkomt mij niet vaak dat ik dit zo schrijf ... Heel prettig, het voelt heel vertrouwd !

Zeer goede prijs, stipte levering, netjes verpakt Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij jullie

Snel en goed geleverd

Goede prijs, snelle verzending, super goed ingepakt! Dikke pluspunt want in Nederland gooien ze je bestelling in een doos en gebruiken geen bescherm papier en/of plastic meer. Vreselijk! Goed voor het milieu maar je bestelling komt kapot en beschadigd aan.

Alles in orde

Besteld en geleverd zoals gezegd in mail . Helemaal in orde

Snelle, correcte levering

Goed verpakt en zeer snelle levering. Alles perfect

Super service

Super snel geleverd en top kwaliteit

Groot assortiment en snelle levering .En goede prijzen

Alles prima

Gemakkelijk en zeer snel

Dat was de eerste keer dat ik bij jullie besteld Zeer gemakkelijk en de levering zeer snel aan andere mensen te aanbeve

Snelle keurige levering.

Ben heel tevreden over bedrijf,ben nieuwe klant,zal dat zeker langer blijven.

top

Mijn bestelling is snel geleverd, goed verpakt en helemaal in orde!

Geen montage uitleg

Werd vriendelijk opgelost met de montage uitleg in een email op te sturen .

Uitstekende ervaring

Vlug

Vlugge behandeling

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.