Mooie kortingen en sneller levering

Mooie kortingen en sneller levering

Een goede ervaring met de Groothandel

Een goede ervaring met de Groothandel

Super service

In de middag grote hoeveelheid kaarsen besteld, volgende dag in de ochtend al binnen vanuit België naar Nederland. Echt onvoorstelbaar!!

Heel tevreden

Weet zeker dat ik alleen nog naar de groothandel ga zoeken voor allerlei dingen bedankt

Alles was keurig netjes verpakt Snelle levering Heel veel keus

Super goed

Ik had brood dozen bestelt en die zij zeer snel verzonden en de kids waren super blij.

Vlotte afwerking en zeer goede informatie over mijn aankoop. Duidelijke en uitstekende informatie over de levering van het product.

Super snel geleverd en mooie kwaliteit van de gekozen produkren

Snelle levering.

Ik heb gekregen wat ik besteld heb. En ondanks dat het uit België moest komen was het er binnen 2 dagen.

Nette levering en goed verpakt

Verschillende soorten kaarsen besteld. Alles keurig verpakt en ook nog vlot geleverd.

Correcte en vlugge afhankelijk ,goede prijzen

Pakketje was snel geleverd en op en top goed verpakt

Zeer mooie prijzen goede service

Slecht

Artikel besteld, betaald en uiteindelijk ontvangen. De verpakking bestond uit een oude wijndoos met daarin opvulling en een beschadigde originele fabrieksdoos met daarin de schaal. De schaal was vet, vuil en vies en vertoonde gebruikssporen. Derhalve een mail naar Bij de Groothandel gestuurd, dat ik deze schaal niet accepteer en ik deze wil terugsturen. Verzocht om een retourlabel. Tot op heden geen reactie ontvangen…..

Snel en goed geleverd

en voor een goede prijs

correcte levering!

Zeer snelle en correcte levering!

Snelle correcte levering

Bestelde goederen, snel en op de afgesproken tijd geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Snelle levering, goed verpakt en eenvoudig te bestellen

Boven verwachting

Netjes en goed verpakt, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

prima levering, zeer tevreden

prima levering, zeer tevreden

Goedkoper, snelle service!

De waxinelichtjes zijn de helft goedkoper als in de winkel. Afgelopen paar jaar zijn ze schandalig duur geworden. Blij dat ik dit heb ontdekt want ik gebruik ze dagelijks. Ik hoef nu niet meer te wachten op een aanbieding! Dik tevreden!

Top levering

Levering zoals gepland, produkt mooi verpakt, een 10 voor mij.

Zeer tevreden over levering en product

De pannen zijn erg mooi en op korte termijn geleverd

prettige behandeling van het te bestellen product

Er is niets negatiefs te melden. Zeer positief, de snelle levering. Producten netjes verpakt. Een tien waard!!!!

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.