Vlotte levering, kwaliteit voor degelijke prijs

2 pannen gekocht. Top prijs/kwaliteit

Besteld in het weekend en de dinsdag daarop al geleverd. Keurig op de hoogte gehouden, waar het pakket was. In één woord geweldig.

Betrouwbaar en snelle verzending

Omschrijving van het produkt klopt. De prijs/kwaliteit verhouding is goed.

snelle en goede levering

Prima prijs en goed product. Snelle levering

Perfecte service !

Alles vlot verlopen !

Goede producten voor een zeer mooie prijs

Snelle levering ..mooie heerlijke verzorgingsproducten

Een aanrader

Duidelijke website, interessante verkoopprijzen, matige verzendkosten naar afhaalpunt, correcte en vlugge verzending. Alles top dus.

Goed verpakt en snel geleverd

Goede snelle levering!

Bestelling correct en vlug geleverd

Snel, goedkoop, betrouwbaar

Gewoon super fijn bestellen, snel in huis

Snelle levering, alles keurig verpakt.

Goede service en levering

Snelle en duidelijke levering

Duurt veel te lang

Ik vond het erg lang duren voordat ik mijn bestelling binnen kreeg. Een dikke week voor een pakje Sponsjes. Plus dat ik de verzendkosten erg hoog vind, ook als je weinig besteld. Het paste door de brievenbus.

Goede, snelle service.

Super producten. Goed verpakt. Snelle levering. Een aanrader.

Alles ging prima en snel verzonden

Prima verzorgd

correct

product besteld en de volgende dag reeds geleverd TOP

Snelle service, mooie prijs

Doordat ik geen geur of bewaarmiddel verdrag kan ik niet zoveel wasproducten gebruiken. Hier vind ik omino bianco sensitief aan een mooie prijs, het wordt daarbij nog snel geleverd ook. Super blij!

Snel en voordelig

Zelf woonachtig in Nederland en zo blij dat ik Belgische producten kan bestellen. Dan de levering super snel en alles netjes verpakt.

Product naar wens en snel geleverd

Product naar wens en snel geleverd

Snelle bezorging, duidelijke informatie. En prijs zelfs met de verzending kosten , toch nog veel minder dan elders.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.