Snelle en correcte levering Goed Product

Top.

Eerste bestelling was een try- out. Alles verliep prima, daarom meteen tweede bestelling geplaatst. Opnieuw perfect afgewerkt. Ik ben uiterst tevreden over de bestelde producten en de juiste prijs ervan.

parfait

livraison rapide, produits conformes

Mooie produkten

Mooie producten. Lage prijzen. Snelle levering Heel tevreden

prima service

Goed product en op tijd geleverd.

Snelle levering van de bestelde 2200 wasknijpers

Vlotte levering van de bestelde wasknijpers.

In een zin: alles was correct!

Van bestelling tot levering, alles verliep soepel. En goeikoper:-)

Alles goed bij de groothandel

Maar de levering met dpd is miserie had neerzettoestemming gegeven en nu kan ik het gaan ophalen in ecl sluis dat ik dus voorbij rijd maar nog ni open is pas om 9h en gisteren was ik daar om 16h30 sluiten ze om 14h . Dpd en gls deugt ni post nl the best .

Ik heb er 4!

Ze weken uitstekend: koel of warm...passen in je tas

Super voor weinig

Mooi stokbroodplankje voor zacht prijsje

Heel tevreden!

Alles zoals beschreven. Snelle verzending met duidelijke communicatie daarover.

super!

Mijn eerste ervaring met "bij de Groothandel " zijn super! Snelle levering en alles netjes goed ingepakt! Een aanrader dus!

Accurate, vlotte levering

Hulde voor de duidelijke communicatie over de levering!

Goede bestelling.

Super goed geleverd.

uitstekend

topproduct die voldoet aan alle verwachtingen

Geweldig!

Alles volgens afspraak gegaan, en super blij met de producten hartelijk dank!

Prima bedrijf!

Vooraf telefonisch contact gehad ivm wat vragen, uiterst vriendelijk antwoord gekregen. Bestelling liep vlot, verzending ook zeer vlot en producten snel in huis. Zal zeker weer kopen. Dank voor de nette en snelle afhandeling.

Vlot binnen gekregen, de chauffeur was heel vriendelijk

zeer degelijke onderneming met vlugge service

Ik ben zeer goed en vlug bediend geweest in de Groothandel.Het adres is genoteerd en als ik nog iets nodig heb zal ik hen opnieuw contacteren; Ik vond wel dat de verzendingskosten redelijk hoog waren, maar dat zal, in België wel overal zo zijn.

TOP!!

Geleverd volgens afspraak!

Prima services

top prijs en snelle levering

Snelle levering goede service

Ga er zeker nog eens een bestelling plaatsen

Eerste keer. Goede ervaring

Prima service en vlug en netjes geleverd

Altijd fijn hier te bestellen

Had weer eens het een ander nodig, dus eerst even geshopt bij BDG. Waren weer mooie aanbiedingen bij, voorraadkast puilt weer uit voor een klein prijsje. Daarnaast ook weer artikelen gekocht die niet op mijn lijstje stonden, maar wel erg prettig zijn om in huis te hebben. Zoals gebruikelijk werd er weer snel geleverd en zat alles weer perfect lekdicht ingepakt. Dit is absoluut een blijvertje!!

Erg te vreden

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.