Goed verpakt. Pakket geleverd op een totaal ander adres...

Volgens een mevrouw in de straat is het pakket aan haar deur afgezet, is er niet aangebeld. Gelukkig heeft ze het naar ons gebracht... Kleuterschool 't Vliegerke Kaulillerdorp 43 3950 Kaulille

Suoer

Heel snel geleverd.......alles prima in orde

perfecte naservice

na 2 niet aangekomen items met normale post hebben ze een 3e met dhl gestuurd. eind goed al goed

super

Vlugge en correcte bestelling

Snel e netjes verpakt

Mooie labellino slimmer dochter helemaal blij

Goed vlot

Enkel jammer van de kinder mondlaskers dat je de tekening nuet kan kiezen

Super snelle levering

De dag na bestelling al geleverd.

Top sevice

Zeer fijne en goed service

Grandioos

Ik vind het zeer makkelijk om via internet te kopen. Spijtig kan ik nu de zwarte maskers niet meer kopen omdat ze van internet verdwenen zijn.

Niets op aan te merken

goede vlugge levering.Laarne

goede vlugge service. Veilig verpakt

snelle service

besteld,betaald,en snel in huis gekregen !

Nog steeds mijn goederen niet ontvangen

Nog steeds niets ontvangen, lig het probleem bij jullie of bij het transport ik weet het niet. Heb dezelfde dag bij een andere firma is besteld en twee dagen later kon ik het reeds ophalen bij De Post.

Snelle afhandeling!

Snelle en correcte afhandeling

Snel geleverd en goede service

vandaag besteld morgen in huis

Ik heb al verschillende keren een bestelling geplaatst en is altijd correct verlopen en het is dicht bij om het zelf af te halen

Is nog niet geleverd

Het pakket is nog niet geleverd

perfect

Voor de eerste keer Bij de Groothandel besteld. Binnen enkele dagen netjes ontvangen.

Snel en goed

Al verschillende keren iets besteld en altijd TOP

4 heel slechte levering

Levering van DPD was een ramp, ik zat in de zetel voor het raam achter de glasgordijn als dpd thuis stopte, deze persoon gooit het pakket van op de straatkant tot op mijn terras aan de voorkant van mijn woning, er wordt niet aangebeld, ik ben buiten gelopen om hem op te wachten als hij wederomkeerde in ons straat om hem aan te spreken, hij zag me staan en gaf volle gas met de bestelwagen en stak zijn vinger omhoog, sorry dit kan bij mij niet door de beugel, thuis is het zo als een persoon op mijn perseel komt wordt je gefilmd, maar als je iets gooit van op de straatkant richting woning daar heb ik geen film van, ik ben absoluut niet tevreden over de manier van levering

Ik vind dat je snel geholpeb word , De prijzen mochten nog iets lager of gewoob wat meer korting als je er vele koopt. Tof aanbod van artikelen! Verzending kan misschien ook wat sneller

zoals beloofd

alles ging prima.

PERFECT

excellent and quick service... thank u

Kwaliteit mondmasker

Jammer dat de kwaliteit van de mondmasker verminderd is. Erg dun elastiek, metalen neusbrug ook minder stevig, …

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.