Netjes verpakt en snelle levering

Bedankt

Snelle verzending , correcte prijzen

Goede producten aan degelijke prijzen.

Prijstechnisch zeer interessant

Mooie ontdekking!

wacht al één week op de levering

meer dan één week wacht ik al op de levering , waar hij zich bevind ??

Goedkoop en snel geleverd

Ondanks de decemberdrukte werd de bestelling binnen 2 dagen geleverd. Top!

Pakje niet geleverd

Beste leuke site alleen doet DPD weer maar eens niet zijn opdrachten telkens maar weer als DPD moet leveren zijn er telkens problemen keer op keer Wel jammer dat dit pakje voor kerst bedoeld was

supersnel en correct

supersnel , correct

Goede aanbieding en betrouwbaar!

Het ophalen van mijn spullen verliep keurig en snel. Het stond al klaar in een tasje en werd nog even keurig gecontroleerd voordat ik het mee kreeg. Heel netjes!

Vlotte levering

bestelingen

dit was mijn eerste bestelling ik ben tevreden dat het vlug geleverd is ik ga nog bestellen als het kan

Snelle en goede klantenservice!

De eerste levering was er snel, maar de verpakkingen van de luchtjes waren helaas kapot. Nadat ik daarover een opmerking had gegeven, werd er direct contact met mij opgenomen. Na aanleveren van bewijs dat het echt kapot was, werd direct actie ondernomen. Twee dagen na dit contact twee nieuwe (beter verpakte) luchtjes binnen gekregen. Klasse!

Top zeer tevreden

Vlotte bestelling

Ruime keuze in de shop. Vlotte bestelling, communicatie via mail EN vlotte levering. Aanrader

Niet tevreden met deze mondmaskers

Ik ben niet tevreden met deze aankoop. In de mondmaskers zit geen strip (of draadje ) om het rond je neus aan te passen. Het staat wel op de verpakking dat er een strip zou aanwezig zijn. Graag een reactie op mijn schrijven. Met vriendelijke groet Van den Wijngaert Ludo

Prima organisatie

Goed georganiseerd en punctueel op tijd geleverd. Prima hoor.

Ondanks de drukte heb ik mijn bestelling snel in huis. Dat had ik niet verwacht.

Snelle levering.

Voor de eerste maal dat ik bestelde was het tiptop in orde.

Teleurstellend

Van de doos kaarsen waren er minstens 16 doormidden en zodoende onbruikbaar. Uiteindelijk een dure koop.

Bestelling gaat makkelijk, pakket kwam sneller dan verwacht, product nergens anders te verkrijgen. Alles bij elkaar, bestel maar rustig je benodigdheden hier, je zal geen cent spijt krijgen.

Very good

I received exactly what I had ordered, it was easy to pick it up in pick up point 200 m from may house, no problems

Rapide, efficace, good customer service

My order have been handled very fast, send out within 1 day. Everything would have been perfect if the delivery by DPD would have been more efficient and not confusing.

Uitstekende ervaring! Producten zoals beschreven, goed verpakt en snelle levering.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.