Snel en netjes geleverd.

Om 3 uur in de middag besteld, en de volgende dag geleverd.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering een aanrader

Pakje nog steeds niet ontvangen

Reeds meerdeemalen besteld en altijd stipt mijn pakketje ontvangen. Nu besteld op maandag en nog steeds geen levering gezien

super

makkelijk besteld snelle levering vriendelijke mensen

Snel ontvangen

Producten Volgens verwachting

Na de zoveelste bestelling

Ik moet steeds hetzelfde neerzetten, betrouwbaar, correct, op tijd geleverd kortom " Never change a winning team "

De bestelling werd snel en correct geleverd

Bij de groothandel pakken ze het groots aan!

Er is een mooi aanbod dat prijs kwaliteit zeer fair is. Ook de leveringstermijn is super. Kortom de beste in zijn markt.

Alles perfect!!

Vlotte bestelling, snel geleverd.

Veel te omslachtig met verzenden

Voor vier kussenhoesjes die op brievenpost kunnen betaal ik 7,50 euro voor verzendkosten DPD

Goede kwaliteit snelle levering

Goede producten degelijke kwaliteit . Correcte afhandeling en snelle levering.

snel en correct

snel en correcte afhandeling van je bestelling!

Uitstekend verzorgd

Vreselijk gelachen toen het binnen kwam. Deze was een verrassing voor iemand. De verpakking was minimaal. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Hoop dat het a-paraat goed werkt we zullen zien.

vlot

vlotte service, duidelijke communicatie

Vlot

Vlotte levering.!

Vlugge levering

Vlot en correct

De bestelling werd vlot en correct geleverd. De producten waren ook zoals verwacht

Snelle en goede service

Zelfde dag verstuurd, steeds een mail gehad van de volgende stap. Zeer goede service.

Snel

Snel na bestelling thuis gebracht

Super snelle levering

Ik zal zeker nog bij jullie bestellen, veel goedkoper en heel snel geleverd

Super tevreden

Goede prijs en goed en snel geleverd

Vandaag besteld. Morgen geleverd.

Uitstekende service

Goede service, goede prijs , snelle verzending .

Zoals altijd zeer tevreden met mijn betelling , zowel de de prijs als de verzending en communicatie, top .

Slecht

Ik heb nog niets mogen ontvangen!

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.