Super snelle afhandeling!

Mijn bestellingen haal ik altijd persoonlijk af. Vriendelijk personeel, de bestelling wordt nog eens gecontroleerd. Ben super tevreden!

geleverd zoals het was opgegeven

heb lang gezocht naar het product voor een goede prijs

Zeer vlug en correct

Mijn bestelling was er redelijk snel ,goed ingepakt zodat er niets kon lekken. Een aanrader

Het gevraagde wel snel en correct geleverd

Altijd snel en correcte levering

jullie hebben een zeer eenvoudige website, alles is makkelijk te vinden. Een zeer vlotte levering. Ik had wel veel moeite met de plastiek verpakking rond elk individueel artikel, voor mij mag die levering zonder deze extra verpakking.

Vlotte bediening. Super verpakt. Top

Hele vlugge leverinh

Zeer goed snel levering, aardige Klantenservice

Ik ben erg tevreden Alvast bedankt Tot volgende bestelling

Snelle en correcte levering

De levering was er al na 2 dagen. Goed verpakt en prima materiaal.

Snel, correct en verzorgd

Binnen de 48 uur na mijn bestelling werd deze geleverd. De bestelling was compleet, wat bij veel andere webshops niet het geval is. En de prijs/kwaliteit: daar kan niemand aan tippen.

Snel voordelig en precies juist!

De shampoo kan ik steeds maar moeilijk vinden. Is een van de weinige waar ik geen roos van krijg. Heerlijk gezond haar met een beetje volume krijg ik ervan. Happy om te zien dat ik binnen no time mijn bestelling heb ontvangen! En dat dan nog eens tegen een heeeel erg schappelijke prijs!

Ik heb een xxl luypaers hoodie besteld, krijg een xl opgestuurd. Foutje kan altijd gebeuren het is vervolgens de afhandeling waar ik zeer over te spreken ben.

Alles verloopt altijd vlot en netjes afgeleverd

Positief correct en altijd op tijd geleverd veel keuze en niet duur

Goedkoop en snelle levering

Je vind er praktisch alles en dit aan betaalbare prijzen. Een aanrader.

Snel en correct

Bestelling gedaan en snel geleverd. Er ontbrak echter één item. Na een vriendelijke telefonisch onderhoud werd dit item onmiddellijk nagestuurd. Top !

Snel

Snelle levering.

Fijne ervaring

Bestelling liep vlot . Ik vroeg een aanpassing en dit ging ook zeer vlot ! Levering loopt trager .

Vlotte levering

Correcte levering

Vlotte bestelling en correcte levering

Graag een andere firma dan DPD om te verzenden

DPD zond mij een lever bevestiging van een andere firma voor de buurvrouw op nr 129B. Mijn pakket van bij de groothandel werd geleverd bij de buurvrouw op nr 129B ipv bij ons thuis op nummer 129. Ons adres en huisnummer stond nochtans correct op de doos van bij de groothandel.

Perfecr

De eerste keer besteld alles was prima levertijd was perfect

Goede service, goede kwaliteit

Goede service, correcte afhandeling, producten voldoen aan de verwachtingen

Goede kwaliteit van producten en snelle levering

Snelle volgzame levering.

Voor 2de keer zwarte mondmaskers besteld. Goede kwaliteit en snel geleverd. Zeer aan te bevelen. Mvg Willy

Correcte en stipte levering

Goed materiaal

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.