Alles perfect

Alles perfect

Altijd op tijd geleverd

Uitstekende en rappe levering

Goede kwaliteit prijs vergelijking ,rap geleverd ,

Gemakkelijke overzichtelijke website. Snelle levering. Zelfs met een feestdag er bij! Geleverd zoals het gevraagd werd. 1 woord: top

Reeds enkele malen producten (voornamelijk mondmaskers) gekocht via deze website. Alles wordt vliegensvlug verzonden en is meestal binnen de 2dagen bezorgd. De ear savers zijn voor mij ook echte “life-savers” geweest. Ik kan namelijk geen rekkers van mondmaskers verdragen rond mijn oren.. Zeker aan te bevelen dus !

Correct en vriendelijk.

Correct en vriendelijk.

Correct

Snel en volledig naar wens

vlotte bediening

Zeer snelle levering!!

Perfecte tijdige levering !

Met 1 woord : "Perfect" !

Uitstekend!!!

Zeer goede producten aan lage prijzen.

Uitstekende service!

Rond 17 uur besteld, de volgende dag rond 9 uur geleverd. Wat een top Service!

veel moeten bestellen om géén verzendingskosten te moeten betalen

Daar het artikel een zéér mooie prijs had, moest ik er wel 3x6=18st. van bestellen om geen verzendingskosten te betalen. Een reuze voorraad nu. Alles was zéér stevig en beschermd ingepakt!!!

Voordelig en goede produkten

Snelle levering. Goed verpakt en goede produkten en voordelig.

Ik heb mijn goederen ontvangen.

Mijn goederen zijn toegekomen in perfecte staat.

heel goed

heel goed

Snelle levering. Op 1 van de produkten staat niet de naam van dreft wasmiddel. Wel een vreemde naam. Heb ik dan betaalt voor de niet echte dreft.

correct

de eerste maal was het voor de koerier even zoeken enkel al meermaals besteld en verloopt alles zoals het hoort. Ik aanbeveel ook aan anderen deze site.

Goed , snel en correct

Alles ging super vlot en alles was hier heel snel

vlugge levering is oké

tevreden

dat ik snel terug ga bestellen

Goede snelle service en zeer ruime keuze

Zeer snelle levering Veel productkeuze

Goede prijs. Snelle levering!

Snelle en perfecte levering

Bedankt voor de snelle, goedkope en perfecte levering!!

Zelden zo´n vlotheid gezien

Besteld,dadelijk behadeld en de volgende dag in de bus

Snelle levering, kwaliteit spullen en top service en duidelijk overzicht, zeer professioneel.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.