Super, vlugge levering, prijs /kwaliteit prima

Alles was prima. Aan te bevelen voor iedereen.

Ik was wel verschoten van de overmatige verpakking en de hopen papiersnippers die in doos

Goede en tijdige levering

Tevreden

Tevreden over de geleverde goederen en de verzending.

TOP

Prima levering

Snelle en prima levering

Mooi en perfect geleverd

Alles was nog in perfecte staat toen ik het aankreeg

Ik vond wat ik moest hebben

Goede levering.

Voordelige betrouwbare levering..

Snelle levering correct en zeer goed verpakt zeker nog bestellen

Zeer goede service

Alles op tijd geleverd !top

Bestellen was nog nooit zo simpel, klikken en de dag erna heb je je bestelling al klaar staan voor afhaling

Vlotte levering

Snel, betrouwbaar, goed

Topverkoper.

Leuke site en vlotte levering .

Super service

Ondanks dat ik mijn bestelling moest annuleren toch een geweldige service. Als ze ooit met een fatsoenlijke pakket bezorger gaan werken. Ga ik er zeker vaak bestellen

uitstekend

de naam suggereert alleen de winkels maar niets is minder waar de particulier is ook welkom en mijn bestelling was perfect, daar mogen andere nog een voorbeeld aan nemen

Snel geleverd en product voldoet aan de beschrijving

Dik tevreden. Bestelling ging snel en gemakkelijk. Bezorging was snel. Het product voldoet aan de omschrijving en verwachting. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ben niet zo van beoordeling geven, maar deze was perfekt en supersnel.

Complimenten en zeker voor herhaling vatbaar....

Gewoon goed

Snel geleverd, mooi verpakt. Meer valt er niet te zeggen

Goedkoop en snelle levering

Uitstekend! Zeer tevreden.

Snel en uitstekend!

Vlot afgehandeld, zonder veel poespas!

Goed, geen problemen!

Uitstekende afhandeling

Snelle afhandeling, goede producten zan betaalbare prijs.

Heel correct

Goeie prijzen! Correct en snel geleverd. Nu zien of de wasmiddel lekker ruikt en dan bijbestellen!

Precies wat ik verwachte.

Ik kreeg snel en perfekt afgeleverd een product zoals beschreven.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.