Pakket vlug en netjes verzonden. Product ook goed. Heel tevreden.

Super!!!

Heb voor de eerste keer besteld en ben zeer tevreden … keuze achteraf betalen , snelle levering en netjes verpakt…

Geen klagen

Levertijd is kort

Snelle en correcte levering en prijs

De levering gebeurde snel en de artikels waren degelijk verpakt.

Producten goed

Producten zijn goed alleen levering duurt lang. Maar dat ligt aan de dpd. Als er een andere bezorgdienst is krijg je 5 sterren bv postnl

Ik ben prima geholpen

Ook de uitleg, duidelijkheid is prima. Ze hebben gedaan wat ze konden doen. En vooral snel en direct En duidelijk met antwoorden op de email. Dat is toch goed?

Precies wat ik zocht en snelle levering.

Wat ik in winkels in mijn omgeving niet kon kopen hadden ze Bij de Groothandel. Snelle levering en goedkoop. Super blij. Als ik weer iets nodig heb, zal ik eerst Bij de Groothandel kijken.

Bestellingen zijn steeds in orde. Snelle levering.

Produkt was naar mijn zin

Bestelling was er op tijd en ik ben tevreden

Goed en goedkoop, snel geleverd

Goede prijzen, meestal goedkoper en snel geleverd.

Goede prijs,goedevwerking

En niet te duur.

Toppie

Zeer snel, heel vriendelijk. Gewoon top.

livraison rapide

Délais de livraison très court, c'est top .

Niet goed

Jullie bieden producten aan bv de verduisterde gordijnen,ik wil ze bestellen en alles is uitverkocht de grote maten waren er niet meer alle kleuren en dat waren er ong 10 alles uitverkocht,ik zou ze heel graag bestellen 2 grote maten in donker of lichtgrijs als ze terug binnen moesten komen zou ik dan op de hoogte kunnen gebracht worden mvg fabienne

Perfect gewoon

Heel tevreden

Goede prijs voor de spullen en snelle en nette service

snel geleverd en een goede infotmatieservice over de levering

Eenvoudig

Ik had een reclame gezien van dit bedrijf, opgezocht en besteld wat ik nodig had en binnen een paar dagen kon ik mijn bestelling afhalen bij een service punt! Prima geregeld!

Goed en snelle levering

Snelle bezorging.

Mooi prijsverschil, en snelle bezorging!

Wordt snel bezorgd en goede service

Dik in orde!

Bestelling gemakkelijk te plaatsen. Gunstige prijs. Prima kwaliteit!

Top! Kort en bondig

Top, snel,correct

Super service!!

Correct en snel geleverd.

Snelle levering tegen goede prijzen

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.